BESPLATNO PREVOZI BOLESNE OD KORONE: Kad je došao u bolnicu na novi poziv dogodilo mu se nešto zbog čega lije suze!
Doček za taksistu koji pomaže ugroženima tokom pandemije, Foto: Printscreen/Twitter/@eltaxiunido

Neočekivano iznenađenje

BESPLATNO PREVOZI BOLESNE OD KORONE: Kad je došao u bolnicu na novi poziv dogodilo mu se nešto zbog čega lije suze!

Ovom dobrom čoveku je tom prilikom uručena i koverta sa njegovim testom na koronavirus

Objavljeno:

Slike koje svedoče o dobroti i solidarnosti pomažu ljudima da podnesu tešku situaciju zbog pandemije koronavirusa i vide svetlo na kraju tunela.

Tu svakako spada i priča o taksisti iz Madrida, koji nesebično pomaže bolesnima da se prevezu do bolnice i nazad, i to besplatno. Jedna od bolnica, Zdravstveni centar "Ramon i Kajal" u Madridu, zahvalila mu je na svemu što je učinio.

U prošlu subotu su ga, kao i toliko puta do sada, pozvali da preveze jednog pacijenta, ali ono što ga je dočekalo u bolnici dirnulo ga je do suza. U holu su se okupili članovi osoblja, poželevši mu dobrodošlicu gromoglasnim aplauzom. U prvi mah je bio zbunjen, a zatim zaplakao, a sve je zabeleženo na snimku, koji izaziva oduševljenje na društvenim mrežama.

Zaposleni su mu pružili i koverat s novcem i posvetom, a tu je bilo i još jedno iznenađenje: negativan test na koronavirus, prenosi „Periodiko“.

Udruženje taksista “El Taxi Unido” na Tviteru je podelilo snimak, koji je za dva dana imao je 10,7 miliona pregleda.

Prema podacima centrale udruženja „Pide Taxi“, španski taksisti su tokom prvog meseca vanrednog stanja obavili više od 75.000 besplatnih vožnji za lekarske kućne posete, prenosi nemački "Štern", a "Europa Press" je objavio da se Strukovno udruženje madridskih taksista odreklo i subvencija za gorivo u iznosu od 260.000 evra. Njihova želja je da se novac upotrebi za nabavku medicinske zaštitne opreme.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.