DOŠAO JE IZ ŠKOLE I UZEO ŠAKU TABLETA: Majka otkrila potresne POSLEDNJE REČI sina koji se ubio zbog MALTRETIRANJA!
Džuli i njen sin, Foto: Facebook printscreen

vršnjačko nasilje

DOŠAO JE IZ ŠKOLE I UZEO ŠAKU TABLETA: Majka otkrila potresne POSLEDNJE REČI sina koji se ubio zbog MALTRETIRANJA!

On je umro u bolnici, a njegova majka je sada progovorila o vršnjačkom nasilju koje je trpeo

Objavljeno:

Jedna majka je podelila poslednje reči svog sina tinejdžera koji je oduzeo sebi život nakon što je trpeo "maltretiranje".

Sajmon Bruks (15) je pitao majku Džuli Stjuart:

- Mama ... hoću li umreti? - nakon što je uzeo koktel lekova.

On je umro u bolnici, a njegova majka je sada progovorila o vršnjačkom nasilju koje je trpeo:

- Sajmona su maltretirali ceo život. Bio je veseo dečak, ali nije uvek razumeo društvene situacije. Bio je vrlo prčljiv i mnogo se lepše družio sa odraslima nego ljudima njegovih godina i mislim da je zbog toga postao meta. Ali on je bio dobra osoba i imao je jako dobru grupu bliskih prijatelja.

Džuli je ispričala kako je njen sin maltretiran u osnovnoj školi, gde su ga razredni drugovi "zvali pogrdnim imenima" i "krali mu torbu".

Ali zlostavljanje je eskaliralo na fizičko nasilje u srednjoj školi, objasnila je Džuli. Morali su da pređu na obrazovanje kod kuće, sa čime se Sajmon složio malo pre tragičnog dana, 28. marta 2014.

Tog dana je Sajmon posle škole popio smrtonosnu kombinaciju lekova.

Prisećajući se užasnog trenutka kad se Džuli vratila kući i pronašla hitne službe napolju, rekla je Wales Online:

- Utrčala sam unutra, a Sajmon je sedeo za trpezarijskim stolom i razgovarao sa lekarima. Pokazalo se da ga je prijateljica porukom pitala zašto nije u školi i rekao joj je šta je uradio. Poslao je poruku u kojoj je rekao da je to uradio i da želi da bude sa Bogom. Rekla je svojoj mami, koja je uspela da sazna gde živimo, i pozvala policiju. Kad sam stigla kući, niko nije mislio da je to ozbiljno. Sajmon je govorio o maltretiranju u školi, govoreći da mu je bilo dosta - ali nije bilo osećaja hitnosti. Morali smo čekati sat vremena da stigne hitna pomoć. Niko nije mislio da je to velika stvar jer je bio svestan i sarađivao je sa hitnim službama. Gledajući unazad, volela bih da sam ga odvukla u kupatilo i naterala ga da povraća.

Sajmon je prebačen u bolnicu i potom je prebačen na odelenje intenzivne nege Univerzitetske bolnice u Kardifu, gde je stavljen u indukovanu komu. Nažalost, umro je dva dana kasnije.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno. Broj kol-centra je 011/7777-000

Bonus video:

(Espreso.co.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.