U HEMOTERAPIJU DETETA JE UBRIZGAVANA JEZIVA STVAR: Ali još monstruozniju istinu su otkrili kad su pogledali snimke!
Foto: Profimedia

Užasno

U HEMOTERAPIJU DETETA JE UBRIZGAVANA JEZIVA STVAR: Ali još monstruozniju istinu su otkrili kad su pogledali snimke!

Alberts je tokom suđenja objasnila da je to učinila kako bi njenog sina premestili s odela intenzivne nege na drugi odeljak

Objavljeno: 19:43h

Tifani Albert iz američke savezne države Indijane, koja je bila optužena za ubrizgavanje fekalija u infuziju svog 15-godišnjeg sina, osuđena je na sedam godina zatvora.

U junu 2019. Alberts je proglašena krivom za šest tačaka nanošenja telesnih povreda i zbog zanemarivanja. Nije proglašena krivom za pokušaj ubistva.

Uhvaćena je 2016. godine nakon što je pomoću šprica ubrizgala izmet u hemoterapiju koju je njen sin primao putem infuzije. Bolovao je od raka i lečio se u bolnici za decu "Rajli" u Indijanapolisu, piše "CNN".

Htela ga je premestiti u drugi deo

Alberts je tokom suđenja objasnila da je to učinila kako bi njenog sina premestili s intenzivne nege na drugi odeljenje, za koje je smatrala da je kvalitetnije.

Njen sin je od početka februara 2016. boravio u bolnici i lečio se od leukemije. Pušten je iz bolnice, ali se vratio nekoliko dana kasnije s temperaturom, povraćanjem i prolivom.

Izmet u vrećici za poklon

Kada su lekari obavili pretrage krvne slike, u krvi su našli organizme koji se obično nalaze u izmetu, a koji uzrokuju bakterijsku infekciju i sepsu. Lekari su posumnjali da neko namerno kontaminira infuziju pacijenta te je osoblje u njegovu sobu postavilo nadzorne kamere. Uskoro su snimili kako njegova majka ubrizgava neku supstancu u vrećicu za infuziju.

Alberts je na početku tvrdila kako je ubrizgavala vodu kako bi "isprala infuziju jer je njenog sina pekao lek koji je dobijao". Kasnije je priznala da je sinu ubrizgavala njegov vlastiti izmet, koji je držala u vrećici za poklon na umivaoniku u njegovoj sobi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.