MUŽ JOJ JE STALNO BIO U KAFANI I TO VIŠE NIJE MOGLA DA PODNESE: Rešila je da mu napravi PAB u dvorištu! (VIDEO)
Napravila mužu pab, Foto: Youtube printscreen

SJAJNA IDEJA

MUŽ JOJ JE STALNO BIO U KAFANI I TO VIŠE NIJE MOGLA DA PODNESE: Rešila je da mu napravi PAB u dvorištu! (VIDEO)

Izrada paba koštala je više od 4.000 funti

Objavljeno:

Džejn Taper (48) nije više mogla da podnese to što njen suprug Pol stalno ide u pab.

Tako je napravila pab kod kuće da ga drži u blizini. Za gradnju kafane u stilu kolibe, koju je nazvala Doghouse Inn, trebalo joj je pet meseci i sada je omiljeno mesto Polu i njegovim prijateljima.

Džejn, medicinska sestra iz Njuton Abota, u Devonu, rekla je:

- Moj suprug Pol, inženjer, oduvek je voleo da ide u lokalni pab i nikad nisam mogla da ga zadržim kod kuće. I razmišljam - zašto ne bih napravila svoj vlastiti pab, čija bih bila gazdarica, i onda bih bez problema mogla da kažem: moj suprug je u kafani! Ionako bismo morali da renoviramo dvorište , što je skupo - preko 15.000 funti - i činilo mi se kao savršena prilika da uradim ono što sam oduvek želela.

Njihovo dece, Tom, Loren i Džek takođe vole pab u dvorištu - jer mogu da se druže sa prijateljima i piju bez trošenja novca.

Izrada paba koštala je više od 4.000 funti, ali porodica misli da će dugoročno uštedeti novac jer ne moraju plaćati skupa pića van kuće. Osim toga, neće im biti potrebno da rezervišu Uber da bi se vratili kući.

Za bar je trebalo oko 400 funti za zalihe i izradu, a zgodni kauč i TV dobili su besplatno od porodice i prijatelja. Frižideri su takođe donirani kako bi pića bila hladna, dok grejač 70 funti održava pab prijatnim i zimi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.