NIJE NI SLUTILA ŠTA JOJ MUŽ RADI SVAKO VEČE! Kad mu žena zaspi uzimao je sve moguće vrste alata i bušio... a onda je ona jedno jutro osetila jeziv smrad!
Foto: Shuterstock

pa da li je moguće?

NIJE NI SLUTILA ŠTA JOJ MUŽ RADI SVAKO VEČE! Kad mu žena zaspi uzimao je sve moguće vrste alata i bušio... a onda je ona jedno jutro osetila jeziv smrad!

Za to mu je trebalo punih 15 godina

Objavljeno: 20:09h
  • 76

Vodoinstalater iz Irske, verovali ili ne, iskopao je tunel od svoje spavaće sobe do lokalnog paba koji se nalazi 800 metara dalje od njegove kuće.

Za to mu je trebalo punih 15 godina, a na ideju je došao nakon što je odgledao film “Bekstvo iz Šošenka”. Razlog – njegova supruga neopisivo jako hrče.

– Moja supruga ima problema s hrkanjem. Nakon što sam odgledao film “Bekstvo iz Šošenka” 1994. godine, odlučio sam da nešto preduzmem u vezi toga, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta u pravcu paba.

Koristio sam sve moguće vrste alata, od kašika do bušilica za tunel koje sam uspeo da odnesem u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspeo izaći na drugu stranu, i to u ženski wc i ostavu – izjavio je Petsi za Tyrone Tribulations.

Petsi je prethodnih pet godina svake večeri odlazio u pab u 11 sati uveče i vraćao se u jedan sat posle ponoći.

Njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gde ide kada ona zaspi.

– Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvek ujutru osetila da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me neko uhvatiti. Vlasnik paba se uvek pitao kako uvek dolazim niotkuda u isto vreme, i kako nestajem iz ženskog WC-a – izjavio je Irac.

Tunel je otkriven nakon što je izbio problem s kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cevi koju je Petsi slučajno udario dok je kopao rupu.

Bonus video:

KIS'LA MI JE GLAVA, LJUDI! Reakcija gorile na kišu je presmešna, ali bitno je da ostane suv!

(Espreso.co.rs/Viraler.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media