LUKAŠENKO U VEZI SA MARIJOM VASILJEVIČ: Ona ima samo 22 godine i zahvaljujući njemu je postala POSLANICA! (FOTO)
Snimljeni u zagrljaju, Foto: Profimedia

NE KRIJU SE

LUKAŠENKO U VEZI SA MARIJOM VASILJEVIČ: Ona ima samo 22 godine i zahvaljujući njemu je postala POSLANICA! (FOTO)

Vasiljevič i Lukašenko često su se zajedno pojavljivali u javnosti pa

Objavljeno:

Sumnje građana Belorusije da su predsednik Aleksandar Lukašenko (65) i bivša misica Marija Vasiljevič (22) ljubavni par obistinile su se prošle subote kada su diktator i nedavno izabrana poslanica u parlamentu snimljeni u nestašnom zagrljaju na hokejaškoj utakmici u Minsku.

Uprkos tome što nema nikakvog političkog iskustva i što nije imala nikakvu kampanju, Vasiljevič se kandidovala na parlamentarnim izborima koji su se održali 17. novembra te je po objavi rezultata postala najmlađa poslanica u istoriji Belorusije, piše The Sun.

Na spomenutim su izborima pobedili političari koji su lojalni Lukašenku. Kako niti jedan opozicijski političar nije dobio mandat, lideri opozicije izbore su proglasili nameštenima.

Lukašenko sa Vasiljevičevom
Lukašenko sa Vasiljevičevom foto: Profimedia

Vasiljevič i Lukašenko često su se zajedno pojavljivali u javnosti pa su tako viđeni na Svetskom fudbalskom prvenstvu koje se prošle godine održalo u Rusiji, umetničkim festivalima u organizaciji države i drugim događajima.

Predsednik i misica plesali su zajedno na novogodišnjem balu u glavnom gradu Belorusije Minsku s kojeg je izvestila nacionalna televizija.

Lukašenko je navodno lično nadgledao njene pripreme za takmičenje Miss World 2018 koje se održalo u kineskom gradu Sanji. Vasiljevič se na tom takmičenju plasirala među najboljih pet. Pobedila je Meksikanka Vanesa Ponce.

Takođe, Vasiljevič je nagrađena državnim ordenom za "značajan" doprinos kulturi i dobrotvornim svrhama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.