ČOVEK KOJEG JE CEO GRAD VOLEO PRONAĐEN VEZAN ZA KREVET: Snimljen UBICA kojeg niko nije očekivao (VIDEO)
Černof je ubijen, Foto: Facebook / Youtube printscreen

strašni zločin

ČOVEK KOJEG JE CEO GRAD VOLEO PRONAĐEN VEZAN ZA KREVET: Snimljen UBICA kojeg niko nije očekivao (VIDEO)

Žrtva, Albert Černof, je bio poznati zagovornik spasavanja životinja u Filadelfiji

Objavljeno:

Četrnaestogodišnja devojčica uhapšena je i optužena za ubistvo nakon što policija tvrdi da je vezala i ubila 59-godišnjeg muškarca iz Filadelfije, poznatog aktivistu za spašavanje životinja.

Filadelfijska policija rekla je da su odgovorili početkom 5. novembra na poziv muškarca u nevolji. Policija je ušla u kuću i pronašla muškarca, kasnije identifiikovanog kao Albert Černof, delimično vezanog za krevet s masivnom ranom glave i nekoliko udaraca na grudima.

Proglašen je mrtvim na mestu događaja.

Devojčica je viđena kako izlazi iz imanja pre nego što je policija stigla, a policija je pregledala video nadzor iz kuće kako bi je identifikovala.

Devojčica, koja ima 14 godina, stigla je sa majkom i dva branioca da bi se sama prijavila, saopštila je policija. Ona je uhapšena 8. novembra, a preliminarno ročište zakazano je za 27. novembar.

S obzirom na njeno hapšenje, tada je nadzorni video snimak uklonjen, saopštila je policija. Policija nije imenovala devojčicu.

Džejn Roh, portparol okružnog tužioca Filadelfije, rekla je da zvaničnici nisu odlučili da li će je goniti na sudu za maloletnike ili odrasle. Jedan od advokata devojčice, Hauard Tejlor , rekao je za CNN da se devojka trenutno nalazi u pritvoru za maloletnike.

- To je vrlo tužna situacija. Uznemirena devojka. Postoji razlog što policija ne govori mnogo - rekao je Tejlor.

Žrtva, Albert Černof, je bio poznati zagovornik spasavanja životinja u Filadelfiji. Nakon njegove smrti, tvorci dokumentarnog filma "Spasioci mačaka" podelili su kratak video snimak o Černofu, na kojem su prikazali njegove mačje tetovaže i pohvalili njegovu "toplinu i ljubav".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.