DEVOJČICA (11) SKOČILA NA KROKODILA I SPASLA DRUGARICI ŽIVOT: Udarala sam ga šakama i gurala mu prste u oči!
Krokodil, Foto: EPA/HEIN HTET

Krokodil napao devojčicu

DEVOJČICA (11) SKOČILA NA KROKODILA I SPASLA DRUGARICI ŽIVOT: Udarala sam ga šakama i gurala mu prste u oči!

Ubrzo je shvatila da se radi o krokodilu te je odmah prešla u napad

Objavljeno:

Devetogodišnja devojčica Latoja Muvani (Latoya Muwani) kupala se u potoku kada ju je zgrabio golemi krokodil. Ko zna kako bi se provela da nije bilo njene dve godine starije prijateljice Rebeke Munkombve (Rebecca Munkombwa, 11) koja ju je spasila hrabrom i brzom reakcijom.

Kada je devojčica iz Zimbabvea videla da je krokodil njenu malu prijateljicu počeo vući pod vodu, skočila je na njega i počela mu kopati oči sve dok nije pustio drugu devojčicu.

- Tek što sam izašla iz vode, čula sam kako Latoja viče da ju je nešto ugrizlo za ruku. Odmah sam se bacila u vodu. Ona je vrištala od bola i govorila da je nešto grize i vuče pod vodu - kaže Rebeka.

Ubrzo je shvatila da se radi o krokodilu te je odmah prešla u napad.

- Skočila sam na njega i počela ga lupati šakama, a onda sam mu počela prste zabijati u oči sve dok je nije pustio. Kada se oslobodila, zajedno smo otplivale do obale, gde su je druga deca izvukla iz vode. Srećom, krokodil nas nije ponovo napadao - ispričala je.

Rebeka nije pretrpela nikakve povrede, dok je njena prijateljica završila u bolnici, ali su lekari otkrili da i ona ima samo "blage povrede".

Latojin otac za lokalne je medije rekao da je pomislio na najgore kada je čuo da mu je krokodil napao kćerku.

- Ne znam kako ju je uspela spasiti, ali zahvalan sam Bogu. Latoja se odlično oporavlja i uskoro će biti puštena iz bolnice - ispričao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.