PRELEPA ALEKSANDRA PRONAĐENA JE MRTVA U STUDENTSKOM DOMU: Roditelji nisu imali pojma kroz šta je prolazila!
Aleksandra Vilšo se ubila, Foto: Facebook printscreen

TRAGIČNA SMRT

PRELEPA ALEKSANDRA PRONAĐENA JE MRTVA U STUDENTSKOM DOMU: Roditelji nisu imali pojma kroz šta je prolazila!

Ni prijatelji ni rodbina nisu mislili da je suicidna

Objavljeno: 12:37h
  • 186

Studentkinja Matematičkog univerziteta ubila se u svojoj sobi u studentskom domu.

Aleksandra Vilšo ( 21) iz  Linkolnšajra pronađena je obešena u svojoj studentskoj sobi na Univerzitetu Durham, pre nego što je umrla u bolnici. 

Ona je bila "čirlidersica" i imala je dečka, a nije pokazivala znakove depresije. Ni prijatelji ni rodbina nisu mislili da je suicidna.

Njena majka Karol (51) rekla je za Lincolnshire Live:

- Bilo je 4 sata ujutro kada sam čula kucanje na vratima. Došla je policija sa mojim bivšim mužem. Rekli su mi da je na intenzivnoj nezi.

Ona i njen bivši suprug potrčali su u bolnicu, ali nisu mogli učiniti ništa da spasu njihovu ćerku - koja je njeno jedino dete.

- Nismo znali da nešto nije uredu. Bila je sasvim dobro kad smo razgovarali s njom preko Fejstajma. Pitala bih je da li nešto nije u redu, a ona bi mi rekla da je sve dobro - činilo se da je srećna. Jednostavno nismo znali - sve je to zadržala za sebe. - dodala je Aleksandrina majka.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno. Broj kol-centra je 011/7777-000

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media