TRUDNICA JE PRIMETILA DA JE MUŠKARAC U VOZU ČUDNO POSMATRA: Kada je izašla, dogodio se HOROR! Izgubila je bebu...
Izgubila je bebu, Foto: Facebook printscreen

surovo

TRUDNICA JE PRIMETILA DA JE MUŠKARAC U VOZU ČUDNO POSMATRA: Kada je izašla, dogodio se HOROR! Izgubila je bebu...

Majka 11-mesečnog sina, saznala je da je ponovno trudna tek nekoliko dana pre napada i veselila se novoj prinovi

Objavljeno:

Trudnica iz Engleske izgubila je dete nakon što ju je na ulici napao lopov koji ju je udario i bacio na pod, javlja Daily Mail.

Loren Ris Flej (25) bila je na putu za posao u noći 13. septembra, kada ju je u Sautfildu, Jorkšir, napala nepoznata osoba samo nekoliko trenutaka nakon što je napustila gradsku železničku stanicu.

Napadač ju je udario i vukao po ulici kako bi joj otrgnuo torbu iz ruke. Ukrao joj je telefon i manju količinu gotovine.

Ris Flej je zadobila dva preloma rebara na levoj strani te modrice i nateknuća na grudima.

S obzirom na to da više nije imala kod sebe svoj telefon, nekako je došla do posla i od tamo pozvala hitnu pomoć. Odvezena je u bolnicu Hull Royal Infirmary, gde su joj sutradan rekli da je imala pobačaj.

foto: Facebook printscreen

Majka 11-mesečnog sina, saznala je da je ponovno trudna tek nekoliko dana pre napada i veselila se novoj prinovi.

Izjavila je kako je primetila napadača još u vozu. Radilo se o belcu, u ranim dvadesetim godinama, nosio je crnu jaknu i crnu bejzbol kapu. Rekla je kako ju je tokom vožnje intenzivno posmatrao.

- Kada je voz stao u Heslu, ja sam se ustala, a on me je sledio, što mi je bilo čudno. Nastavila sam da hodam i kada sam htela da stavim slušalice, on me napao. Udario me u grudi, a zatim vukao po podu. Čak me udarao po nogama - rekla je.

Policijska stanica Hambersajd sprovodi istragu, a pri dva dana je objavila saopštenje u kojem je zamolila građane da kontaktiraju najbližu policijsku postaju ako imaju neke informacije o napadu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.