STALNO DOBIJALA POZIVE IZ ŠKOLE ZBOG NEPRISTOJNOG SINA: Majka je smislila BRUTALNU KAZNU - da li je ovo u redu?
Pojavila se u školi kod sina, Foto: Facebook / Becky Crandley

vaspitavanje dece

STALNO DOBIJALA POZIVE IZ ŠKOLE ZBOG NEPRISTOJNOG SINA: Majka je smislila BRUTALNU KAZNU - da li je ovo u redu?

Zbog toga je odlučila da napravi drastičan potez koji će 12-godišnjak sigurno zauvek da pamti

Objavljeno:

Majka Beki Krendli iz Kenta u Engleskoj nije znala više kako da stane na kraj svome 12-godišnjem sinu čije se ponašanje pogoršalo pa je primala česte pozive iz njegove škole.

Zbog toga je odlučila da napravi drastičan potez koji će 12-godišnjak sigurno zauvek da pamti.

Beki je, naime, sinu Harliju zapretila da će početi ići s njim u školu ako se njegovo ponašanje ne promeni. No, on se na tu pretnju samo nasmejao.

– Sve je počelo prošle godine kada se njegovo ponašanje promenilo, mislim da je to deo odrastanja, no nepristojnost i nepoštovanje ne mogu da podnesem. Primila sam još jedan poziv zbog njegovog ponašanja. Imao je puno kazni, zabrani izlaženja iz kuće i slično, no ništa nije pomagalo – ispričala je majka, piše Metro.

Nakon što je dobila e-mail od profesorke matematike svoga sina, majka se odlučila na drastičan potez, a škola se složila.

U petak u 14 sati pojavila se na satu matematike i zajedno sa svojim sinom sedela u klupi.

– Nije imao pojma šta ću da uradim, bilo mu je sigurno neprijatno, predstavila sam se kao njegova majka – rekla je Beki koja osim 12-godišnjaka ima još četvoro dece.

– Mnogi znaju da sam blaga kada je reč o mojoj deci, no jako se trudim da ih izvedem na pravi put. Neću tolerisati nepoštivanje žena, a moj najstariji sin je bio nepristojan prema svojim profesorkama. Da mi je samo imati sliku njegovog lica kada sam sela kraj njega, bio je toliko crven da se ne može uporediti ni s čim – kazala je Beki.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večenji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.