KRALJICA ELIZABETA TRAŽI NOVE RADNIKE, KADA ČUJETE ZA KOJE POSLOVE BIĆETE ZATEČENI: Da li je moguće da ovo postoji?
Kraljica Elizabeta, Foto: EPA

konkurs u kraljevskoj porodici

KRALJICA ELIZABETA TRAŽI NOVE RADNIKE, KADA ČUJETE ZA KOJE POSLOVE BIĆETE ZATEČENI: Da li je moguće da ovo postoji?

I ovo ljudi rade

Objavljeno:

Besplatna soba u Bekingemskoj palati, svakodnevni kontakt sa ljudima plave krvi i poverenje kraljice Elizabete, a uz sve to se dobija i plata.

Da, kraljica Elizabeta traži novu sobaricu, a u nedjelju ističe rok za prijavljivanje. Iskustvo u poslovima održavanja su poželjna, ali ne i neophodna, već se traži “sposobnost da se čovek nosi sa novim izazovima”.

Ove godine su mnogi dobili mogućnost da se udome u Bakingemskoj palati, jer su u maju na konkursu pronašli šefa kuhinje, menadžera za zabave i osobu koja održava kraljici profile na društvenim mrežama, a pogotovo naloge koje ona prati.

Sobarica će raditi pet dana nedeljno, uz mogućnost vikend posla, a godišnje će imati 33 dana odmora. Zanimljivo je da je Anđela Keli, kraljičina stilistkinja, počela karijeru upravo kao sobarica u Bakingemskoj palati. Njen sadašnji posao je da odabere boju garderobe, kao i detalje koje će kraljica svakog dana nositi.

Priča se da će u najskorije vreme biti raspisan konkurs za “čuvara šešira”. Ova osoba će biti odgovorna za održavanje i biranje novih kraljičinih šešira, a nije neophodno da kandidat ima iskustvo u dizajnu, već da ih lično nosi i ima dobar ukus. Kraljica obično ima po 40 šešira, a svaki nosi desetak puta, što više nego prosečna žena koja svoj nosi jednom ili dva puta u životu.

Dobro upućeni u život kraljevske porodice kažu da će uskoro biti raspisan i konkurs za “čuvara tašnice”, kao i za “koordinatora labudova”, jer je kraljica vlasnica svih neobeleženih labudova na otvorenim vodama Velike Britanije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/cdm)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.