ISPRED KUĆE JE UGLEDAO MISTERIOZAN CRTEŽ: U pitanju je bilo nešto na šta NIKAD ne bi pomislio! (FOTO)
Video čudan crtež, Foto: Facebook printscreen

hit na fejsbuku

ISPRED KUĆE JE UGLEDAO MISTERIOZAN CRTEŽ: U pitanju je bilo nešto na šta NIKAD ne bi pomislio! (FOTO)

Zabrinuta osoba konačno je odahnula nakon što je misterija rešena

Objavljeno: 15:46h

Nepoznata osoba na Fejsbuku je podelila svoju brigu oko čudnih oznaka iscrtanih kredom koje je primetila u blizini svoje kuće.

Zbog toga se okrenula internetu kako bi pokušala pronaći odgovore.

- Verovatno nije ništa bitno ili je nešto glupo, ali ispred svog doma na Bolton Roudu našao sam ove tragove krede. Nigde drugde nisam video ništa slično, samo ovaj crtež, pa sam pomislio da se radi o nečem neobičnom - napisao je u objavi na Fejsbuk grupi uz fotografiju koja prikazuje kružnicu u kojoj je nacrtana kratka crta.

- Živim u Norfolku gde ima mnogo lopova koji ostavljaju tragove pred kućama koje imaju pse kako bi drugim lopovima ukazali na opasnost - napisao je jedan član grupe u komentarima, a autor objave objasnio je kako crteža nije bilo dan pre niti je sada tu, što znači da ga je neko obrisao.

To ga je još više zabrinulo.

- Nedavno sam čuo za to da ljudi koji kradu ostavljaju kamenje i druge tragove ispred kuća ili na zidove u blizini kako bi drugim lopovima rekli da tu živi siromašna ili ugrožena porodica. Policija je o tome obavestila na svojim stranicama. Ipak, ovo može biti nešto potpuno bezazleno - napisala je druga osoba.

Nakon što su nastavili raspravljati o lopovima, policiji i merama sigurnosti, jedna članica grupe otkrila je o čemu se radi i dobro nasmejala sve svojim komentarom.

- Moj sin je u školi dobio kredu pa je na putu do doma crtao guze svakih dvadesetak metara. Žao mi je - napisala je dodavši:

- Još nije usavršio umeće crtanja zadnjice, ali da, na dobrom je putu.

Misterija je rešena
Misterija je rešena foto: Facebook printscreen

Zabrinuta osoba konačno je odahnula nakon što je misterija rešena te se smejala s ostalim korisnicima Fejsbuka koji su podelili njenu brigu.

- Ovo je najbolja stvar ikad - zaključio je jedan član grupe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.