OVAJ CRTEŽ IZGLEDA NAIVNO, ALI JE VEOMA MRAČAN: Kada shvatite šta je na njemu, proći će vas JEZA! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

zlokobno

OVAJ CRTEŽ IZGLEDA NAIVNO, ALI JE VEOMA MRAČAN: Kada shvatite šta je na njemu, proći će vas JEZA! (VIDEO)

Crtež prikazuje nešto stravično

Objavljeno: 16:10h

Novi dokumentarac, nazvan "Mračni turista" prati putovanje jednog čoveka do Milvokija, i to stazom zloglasnog kanibala Džefrija Damera, koji je nacrtao možda i najmučniji crtež na Zemlji.

Damer je raskomadao, a u nekim slučajevima i pojeo 17 muškaraca i dečaka od 1978. do 1991. godine. Njihovi delovi tela otkriveni su u njegovom stanu, uključujući tri glave koje je čuvao u frižideru, piše News.com.au, prenosi Index.hr.

Damer, “Čudovište iz Milvokija”, imao je homoseksualne fantazije pa bi drogirao i silovao svoje žrtve, a uhvaćen je 1991. kad je jedna uspela da pobegne. Osuđen je na 900 godina zatvora, ali 1994. godine ubio ga je kolega zatvorenik.

Damer je tokom godina privukao svojevrsni kult, a narator dokumentarca Dejvid Farijer se susreo s jednom njegovom “poštovateljicom” Natali, samoprozvanom “crnom turistkinjom".

Ona je entuzijastično objasnila zbog čega joj je njegova priča fascinantna:

- Nikad nije postojao slučaj kao što je ovaj, gde je bilo lobotomija, pokušaja da se ljude pretvori u zombije, kanibalizma, sve u jednom. Takođe, nije bio sadista, zapravo je svojim žrtvama ponudio malu milost drogirajući ih i daveći pre nego što ih je raskomadao - dodala je.

Zatim su stvari postale pomalo čudne, kad je Natali izvadila lobanju “Južnoamerikanca” pa kad ju je Ferrier pitao ima li sličnosti između nje i Damera, što je negirala, ali priznala je da je “čudna”.

Ali stvari su postale još čudnije kad je duo upoznao s Damerovom advokaticom Vendi Patrikus, koja je izvadila komad papira koji je dobila od svog klijenta, na kojem su bili uvrnuti detalji oltara koji je izgradio u svom stanu.

- Sačuvao je čitava tela dvojice na krajevima… Bio je opsednut rukama, čuvao ih je puno, a očito i puno penisa - objašnjava Vendi pokazujući crtež.

Farier nije mogao da veruje šta gleda dok je Natali objašnjavala detalje, kao što je lampa na koju je stavljao lobanje.

- Toliko je čudno jer izgleda gotovo poput dečjeg crteža, a ipak je reč o nečemu tako neverovatno… Mislim, ovo je kao Pravi detektiv ili nešto još gore - kaže Farier.

Za crtež kaže da nije mogao da skine pogled s njega.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.