POSLE 14 GODINA BRAKA REKAO JOJ JE NEŠTO ŠTO JE PROMENILO NJIHOV ŽIVOT NAGLAVAČKE: Onda je on ostao bez muškosti
Foto: Facebook

IMALI I DRUGU SVADBU

POSLE 14 GODINA BRAKA REKAO JOJ JE NEŠTO ŠTO JE PROMENILO NJIHOV ŽIVOT NAGLAVAČKE: Onda je on ostao bez muškosti

Ljubav koja je zaživela između jednog muškarca i njegove izabranice, nije uspela da spreči ni njegova želja da promeni pol

Objavljeno: 13:54h

Ijan Havks (55) poreklom iz Velike Britanije postao je 2014. godine Suzi. I nakon promene pola ostao je sa svojom suprugom Čeril Palmer (58) pa sada žive zajedno kao dve žene. Iz braka koji su započeli kao muškarac i žena, imaju sina Džejsona koji je star 17 godina.

Kako se navodi, Ijan je svoju ženu upoznao preko interneta, nakon čega se razveo od tadašnje žene, da bi potom i napustio svoj rodni grad Svindon, da bi otišao kod Čeril na Floridu, gde su se i venčali 2000. godine.

Međutim, kako je izjavio, i dalje je bio nesrećan.

Naime, on je priznao svojoj novoj supruzi da se još od svoje pete godine oseća kao žena. Ponekad je tajno nosio štikle, šminkao se i spavao u ženskom donjem rublju. Kada je navršio 50 godina, Ijan se našao na prekretnici. Počeo je da pije hormone, kao i da nosi žensku odeću.

- U početku sam se bojala reakcije svoje dece, šta će ona misliti. Šta će misliti njihovi prijatelji. A onda sam u očima svog supruga počela da primećujem stvari koje pre nisam videla. Videla sam tugu u njegovim očima - rekla je Čeril, dodajući kako se malo bojala operacije promene pola jer nije htela da izgubi Suzi.

- Nakon operacije stavila sam ruke između nogu. Bila sam jako srećna kada sam shvatila da penisa više nema - rekla je Suzi, dodajući kako joj je povratak na posao posle operacije bio pomalo stresan.

- Neki su mislili da je sve to bila šala i kad sam se vratila na posao jasno im se na licu videla njihova reakcija - rekla je ona, dodajući da joj je najbitnije bilo da Čeril ostane pored nje, kao i da im je nakon toga, seksualni život bio kao nikada pre toga.

Njih dve su se venčale ponovo, ovaj put kao dve žene.

Medeni mesec su provele u Las Vegasu, a kako kažu, pored činjenice da se bolje razumeju, raduje ih i to što ih je njihov sin Džejson normalno i sa razumevanjem prihvatio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.