PRELEPU MISICU ZAMALO UBILI! Vozila se u taksiju kada im je prišla BANDA, policija nije reagovala! (VIDEO)
Ušoši Sengupta, Foto: Facebook / Ushoshi Sengupta

traumatično iskustvo

PRELEPU MISICU ZAMALO UBILI! Vozila se u taksiju kada im je prišla BANDA, policija nije reagovala! (VIDEO)

Njen post je šerovalo 12.000 ljudi

Objavljeno:

Policija u indijskom gradu Kalkuti uhapsila je sedam muškaraca, nakon što je bivša Mis Indije i glumica Ušoši Sengupta na Fejsbuku napisala kako je napadnuta od strane bandi u svom rodnom gradu.

Sengupta, koja se proslavila nakon što je osvojila nagradu 'I Am She - Miss Universe' u Indiji i kvalifikovala se za nnajprestižnije takmičenje za lepotu na svetu - Miss Universe - 2010. godine, ponovo je ušla u medijsku pažnju.

U dugačkom postu na Fejsbuku u utorak, Sengupta, koji se takođe bavi glumom, napisala je da je incident započeo kao prepirka između taksiste i grupe od 15 "dečaka" na biciklima koji su se približili vozilu koje je trebalo da skren .

Muškarci su lupali po vratima, izvukli vozača i počeli da ga udaraju. Sengupta je izašla iz automobila i počela da viče i snima na svom mobilnom telefonu. Potom je prešla preko ulice do najbliže policijske stanice. Međutim, prema njenim rečima, na njenu molba za pomoć su ostali gluvi, a policajci su joj rekli da je područje na kojem je napad izvršen u nadležnosti druge policijske stanice.

- Tada sam se slomila, molila sam ih da dođu, inače bi momci ubili vozača - napisala je Sengupta, dodajući da su je pripadnici bande koji su pobegli pred policajcima, kada su se policajci na kraju složili da dođu s njom, odgurnuli.

Misleći da je opasnost prošla, Sengupta, koja je u taksiju bila sa kolegom, je zamolila takstistu da je odveze prvo njega kući. Međutim, grupa od šestorice 'dečaka' je pratila automobil i napala ga čim je vozač odvezao njenog kolegu kući. Bacali su kamenje na auto, i razbili vetrobran. Nakon toga, izvukli su bivšu kraljicu lepote i pokušali da joj otmu telefon da bi izbrisali inkriminirajući video.

- Moj kolega je iskočio iz straha i ja sam bio potpuno uzdrmana. Izašla sam i počela da vičem, pa su naišli meštani - napisala je, dodajući da je nazvala svoju porodicu.

Nakon što su se napadači raštrkali, Sengupta je otišla u najbližu policijsku stanicu, ali je opet odbijena i rečeno mu je da podnese žalbu drugoj stanici. Na kraju, policajci su se složili da obrade njenu žalbu, ali su odbili da prime žalbu vozača taksija.

Njen post je šerovalo 12.000 ljudi i izazvao je bes javnosti, nakon čega je došlo do hapšenja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.