MALOLETNICA SE BAVILA PROSTITUCIJOM! Nakon SKANDLA sa ovim FUDBALERIMA se OBOGATILA! OVAKO SADA ŽIVI (FOTO)
Zahija Dehar, Foto: Printscreen

Oparila se!

MALOLETNICA SE BAVILA PROSTITUCIJOM! Nakon SKANDLA sa ovim FUDBALERIMA se OBOGATILA! OVAKO SADA ŽIVI (FOTO)

Ogromna promena karijere....

Objavljeno:

Na crvenom tepihu u Kanu pojavila se dvadesetsedmogodišnja Zahija Dehar, bivša prostitutka koja je najpre postala model i dizajnerka, a sada se oprobala i u glumačkim vodama, prenose beogradski mediji.

Zahija Dehar na ovogodišnji Kanski festival je došla kako bi promovisala film "An Easy Girl" u kome igra glavnu ulogu, a njeno pojavljivanje u medijima datira od 2010. godine i to zahvaljujući burnoj prošlosti. Naime, pre devet godina ona je dospela na naslovne strane kada je ispričala da su joj slavni fudbaleri Frank Riberi i Karim Benzema platili za seksualne usluge u vreme dok je još bila maloletna.

Priznala je da pola godine nije prestajala da plače zbog svega što se dogodilo, ali je zatim ipak odlučila da iskoristi slavu. Najpre je radila kao model, a onda počela da dizajnira donji veš i otvorila ekskluzivni butik u Parizu. Nakon toga se upustila u glumačke vode.

#paris

A post shared by ? Zahia Dehar ? (@zahiaofficiel) on

Kada je reč o pomenutom skandalu sa fudbalerima, oni su oslobođeni optužbi za seks s maloletnicom nakon što je utvrđeno da nikako nisu mogli da znaju da je devojka tad imala 15 i 16 godina, a sama Zahija je priznala da im je govorila da ima 18. Ona je otkrila i da je u aprilu 2008. bila rođendanski poklon Franku Riberiju za šta je dobila 700 evra.

Zahija Dehar danas živi izuzetno luksuznim načinom života, ima ličnog vozača, a u njenoj pratnji su stalno i šminker i frizer. Na skupu garderobu troši pravo bogatstvo, a šuška se da joj je sve to plaćao, ili još uvek plaća, tajni investor iz Hong Konga.

BONUS VIDEO:

MISLITE DA SU RUPE NA NAŠIM PUTEVIMA OGROMNE? U ovom krateru ČOVEK JE NESTAO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.