BIOLOŠKU ĆERKU VIŠE VOLIM NEGO USVOJENU: Priznanje ove žene zaista boli! Ovo je njena priča!
Ilustracija, Foto: Profimedia, Ilustracija

oseća krivicu

BIOLOŠKU ĆERKU VIŠE VOLIM NEGO USVOJENU: Priznanje ove žene zaista boli! Ovo je njena priča!

Neki su je upozorili i kako bi curice mogle početi da primećuju da radi razliku među njima

Objavljeno:

Žena koja je htela da ostane anonimna je na Redditu ispričala svoju priču o odgajanju biološkog i usvojenog deteta. Kako je napisala, oduvek je znala da će ona i suprug usvojiti dete jer nisu mogli da imaju vlastito, ali je nakon godinu dana u braku ostala trudna. Devet meseci kasnije je rodila svoju prvu ćerku Džun, a kad je curica navršila dve godine, par je usvojio i drugu devojčicu, Čarli.

Od početka sam se osećala drugačije s Čarli nego s Džun, volela sam je, ali više kao da je dete od prijateljice, nego moje - napisala je mama dve devojčice, a kaže da je i suprug imao iste osećaje. Napisala je i kako su svi saveti na koje je nailazila govorili da će taj osećaj proći, i da si samo mora dati vremena. No, požalila se da se i tri godine kasnije oseća isto. Kaže kako zna i da ponekad detetovo ponašanje može 'usporiti' rađanje povezanosti, ali napominje kako to ovde nije bio slučaj, jer je Čarli krasno dete, u mnogočemu i bolja od svoje dve godine starije sestrice.

- Nemojte me pogrešno shvatiti, volim svoju ćerku, ali ne mogu se oteti dojmu da nije moja, kao da brinem o detetu od prijatelja ili nekog iz familije- požalila se mama.

Iako su se mnogi složili da mama 'nije loša osoba jer se tako oseća', neki su je upozorili i kako bi curice mogle početi da primećuju da radi razliku među njima. S tim su se posebno složili oni koji su i sami usvojeni, pa je jedna žena napisala da je i sama usvojena, i da je njen otac uvek radio razliku između nje i sestre koja je njegovo biološko dete, iako to nikad nije heo da prizna.

I ja sam usvojena, jedina od mojih sedmero braće i sestara, i definitivno sam se osećala drugačije dok sam odrastala - napisala je druga, a jedna je mama dodala kako se 'nada da devojčica nikad neće saznati kako se osećala prema njoj, te kako bi se decu trebalo voleti jednako, bez obzira odakle su.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.