OVAJ DEČAK JE UMRO NA 20 MINUTA: Ono što je rekao kada se vratio sa ONOG SVETA, šokiralo je mnoge! (VIDEO)
Žak Klements, Foto: Prinrtscreen/Youtube

neverovatno

OVAJ DEČAK JE UMRO NA 20 MINUTA: Ono što je rekao kada se vratio sa ONOG SVETA, šokiralo je mnoge! (VIDEO)

Nakon nekoliko dana se probudio iz kome!

Objavljeno:

Žak Klements je 17-godišnji dečak iz Teksasa, koji od malena voli sport i u odličnoj je formi. Ali, on se iznenada onesvestio dok je trčao na času fizičkog, a lekari kažu da njegovo srce nije kucalo, odnosno da je bio mrtav punih 20 minuta!

Jedva su uspeli da ožive Zaka, nakon nekoliko dana se probudio iz kome, ali oni i dalje nemaju nikakvo naučno objašnjenje kako je njegovo srce ponovo zakucalo i kako mozak nije oštećen tokom tog vremena. Ali, dečak tvrdi da zna kako je preživeo – spasao ga je Isus Hrist!

– Dok nisam bio živ, video sam čoveka duge kose i guste brade. Stavio mi je ruku na rame i rekao da ne brinem, da će sve biti u redu. Nije mi trebalo mnogo da shvatim da je u pitanju Isus Hrist – ispričao je Zak.

Možda zbog sopstvene religije ili zbog toga što lekari nemaju objašnjenje za čudnovato Zakovo preživljavanje, ali dečakova porodica u potpunosti veruje u ovu priču.

– Kada se probudio, ispričao nam je kakvo iskustvo je doživeo, ali ljudi nisu u stanju tako nešto da shvate – kaže Zakov otac Bili.

Ni njegova supruga Tereza nema sumnje da je lično Isus spasao njeno dete.

Bonus video

(Espreso.co.rs/mreza.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.