POLICIJSKI PAS SE PREDOZIRAO NA TEHNO ŽURCI: Kruzer pun DROGE umalo ga koštao ŽIVOTA! (FOTO)
Pas Džejk radi za obalsku stražu Kejp Kanaverala, Foto: printscreen/twitter

haos!

POLICIJSKI PAS SE PREDOZIRAO NA TEHNO ŽURCI: Kruzer pun DROGE umalo ga koštao ŽIVOTA! (FOTO)

Pas Džejk je odmah dobio lek Narcan, koji se koristi za poništavanje delovanja narkotika

Objavljeno:

Tehno-žurke traju beskrajno dugo, a droga je takoreći nezaobilazna. Putnici kruzera na kome je organizovana takva žurka, uneli su toliko droge na brod da se policijski pas, koji ih je kontrolisao, predozirao.

Naime, pas po imenu Džejk, koji je se specijalizovan za traženje droge, bio je u toj meri izložen narkoticama da se predozirao.

Policijski službenik Scott Stewart i njegov 3-godišnji partner, zlatni retriver Džejk kontrolisali su putnike koji su se u Port Canaveralu ukrcavali na kruzer, dobro opremljeni za partijanje.

Kruzer koji prima 4100 putnika spremnih za zabavu, podrazumeva poprilične količine nedozvoljenih supstanci. I to u tolikoj meri da je bilo previše i za policijskog psa koji je specijalno istreniran iskljuivo za takve zadatke.

Napadi i problemi s ravnotežom

Prema onome što su iz policije rekli lokalnim medijima, 33-godišnji Leslie Bennettčekao u dugačkom redu na ukrcaj kada je Jake pokazao da je nanjušio nešto sumnjivo. Nekoliko trenutaka kasnije, pas je počeo da se ponaša čudno.

- Počeo je da ima probleme sa ravnotežom, a zatim napade. - objašnjeno je iz lokalne policije.

Beneta su izdvojili iz reda za ukrcavanje, a policija je navodno kod njega pronašla manju vrećicu ekstazija i amfetamina. Daljom pretragom u njegov prtljag pronađeno je još droge. Benit je među 12 ljudi koji su zbog posetovanja droge

Pas Džejk je odmah dobio lek Narcan, koji se koristi za poništavanje delovanja narkotika. Nakon toga, policija ga je odvela na pregled kod veterinara. Pas srećom nije imao nikakve posledice od predoziranja, pa se nakon nekoliko dana odmora vratio na posao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.