MISLILA SAM DA SAM DETE ĐAVOLA! Sa 10 godina je pokušala da se ubije zbog STRAVIČNE TAJNE njenog oca! (VIDEO)
Dženin otac je bio serijski ubica, Foto: Youtube printscreen

teško detinjstvo

MISLILA SAM DA SAM DETE ĐAVOLA! Sa 10 godina je pokušala da se ubije zbog STRAVIČNE TAJNE njenog oca! (VIDEO)

Odrastala je u neuobičajenom domaćinstvu s majkom i ocem hipijima, ali je smatrala to normalnim

Objavljeno:

Džen Karson (43) je s osam godina je saznala da je njen otac Džejms Karson 'ubica veštica iz San Franciska', kako su ovog serijskog ubicu prozvali mediji.

- Sećam se kako sam istražujući naišla na podatak da je veća šansa da mi jedan roditelj umre nakon što ga pogodi munja nego da bude serijski ubica - kaže Karson.

U svojoj šokantnoj ispovesti za Crime Watch Daily rekla je da se najranijeg detinstva seća kao srećnog. Odrastala je u neuobičajenom domaćinstvu s majkom i ocem hipijima, ali je smatrala to normalnim.

- Moj tata nije radio i prodavao je travu po cele dane. U vrtiću sam čak jednom upala u nevolje. Igrali smo se kao da smo kod kuće i ja sam počela da motam džointe. To je za mene bila normalna stvar - priseća se Karson.

Ali, 1978. godine sve se promenilo. Džejms je na zabavi upoznao Suzan Barns, koja mu je doslovno 'pomutila razum'. Postali su nerazdvojni, a on je odmah odselio ljubavnici. Džen je tad imala pet godina. Otac je neočekivano promenio ime u Majkl.

- Džejms me mazio po kosi i pričao mi priče. Majkl bi me jedva pogledao - ispričala je Džen..

Njen otac je tada još dublje zabrazdio u svetu droge. Ubrzo je oženio Suzan koje se i Džen bojala.

- Ljudi pričaju da je imala oči kao Čarli Menson i da je delovala zastrašujuće. Slažem se - priznala je Džen i otkrila je da je vikendima išla ocu, a tamo bi je čekao pakao.

Dženin otac sa ljubavnicom
Dženin otac sa ljubavnicom foto: Youtube printscreen

Njena maćeha Suzan bi ju izgladnjivala i tukla. Kuća im je bila gotovo potpuno prazna.

- Spavala sam na podu u vreći za spavanje. Oni su imali vodeni krevet i svuda okolo su bile biljke marihuane. Izgledalo je kao u nekom hororu.

Njen otac i maćeha uhapšeni su 1983. godine zbog ubistva troje ljudi. Sumnjalo se da su ih ubili još devet, ali nikad nisu pronađeni dokazi.

- Pronašla sam članke u novinama. Sećam se da se spominjalo dekapitiranje, nisam razumela što to znači. Kad sam sve pročitala, shvatila sam da su ženi zaboli 13 puta nož u vrat i da su je tukli po glavi tiganjem... I tad je započela moja bitka s noćnim morama - priča Džen.

Dodala je da kad je u javnosti izašla priča o njenom ocu, osećala se jako usamljeno i posramljeno. Osećala se krivom što joj je član porodice serijski ubjica, piše Daily Mail.

- Automatski sam mislila da je svet strašno mesto. Sećam se da sam mislila: 'Ja sam dete đavola. I ja moram biti zla.' Mislila sam da ću i ja povrediti druge ljude.

Jednom je majku putem do škole pitala jesu li žrtve imale mame. Ona je samo klimala glavom bez reči. Hodale su tako držeći se za ruke i jecajući.

Džen je s 10 godina pokušala da se ubije predoziranjem tabletama jer više nije mogla da živi u golemom strahu.

- Mislila sam, ako je moj tata mogao ubiti ljude, onda svako može biti ubica. Počela sam se bojati svih. Noću bih svoju sobu bi zabarikadirala s nameštajem da niko ne može da uđe. Ispod jastuka sam držala noć i makaze - ispričala je Džen, koja je sa svojim demonima uspela da se izbori uz pomoć psihoterapije.

Danas radi s decom s posebnim potrebama u školama i kao savjtnica pomaže porodicama zločinaca i žrtvama nasilja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.