OSTAVILA JE MUŽA I DECU ZBOG MALOLETNIKA (12): Završila je u zatvoru, ali je afera ipak dobila NEOČEKIVANI KRAJ!
Foto: Youtube printscreen

ČUDNA LJUBAVNA PRIČA

OSTAVILA JE MUŽA I DECU ZBOG MALOLETNIKA (12): Završila je u zatvoru, ali je afera ipak dobila NEOČEKIVANI KRAJ!

Leturno je bila u braku s prvim suprugom i majka četvoro dece kada je osuđena za silovanje mladića po imenu Vilo Faulau koji je u to vreme imao 12 godina

Objavljeno:

Pre 22 godine američka učiteljica Meri Kej Leturno punila je novinske stupce zabranjenom ljubavnom vezom s jednim učenikom (12).

Njoj su tada bile 34 godine, a dan danas nije promenila mišljenje o događanjima pre 20-tak godina. Insistira da nije znala da je počinila kazneno delo.

Leturno je bila u to vreme bila u braku s prvim suprugom i majka četvoro dece kada je osuđena za silovanje mladića po imenu Vilo Faulau koji je u to vreme imao 12 godina, a bilo mu je samo 13 kada mu je Leturno rodila prvo dete.

Priznala je krivicu po dve tačke optužnice za silovanje drugog stepena davne 1997. godina i uslovno kažnjena je sa 7 godina zatvora.

Uprkos svemu, tvrdi kako tada nije bila svesna da čini kazneno delo.

U intervjuu za Channel 7 u emisiji Nedeljom uveče, bivša učiteljica osnovne škole u Sijetlu, posegnula je za istom rečenicom koju je ponavljala pre 20-tak godina, obranom koju je isticala od početka afere.

- Reći ću ono što sam ponavljala celo vrijeme. Da sam znala da je to zločin, da sam imala ikakvu ideju da bi se moj čin smatrao kao zločin. Da mi je neko rekao, da mi je bilo ko rekao, ko me poznaje kakva sam, da postoji poseban zakon koji kaže da je to kazneno delo...

Na pitanje novinara Meta Dorana veruje li da nije trebalo da ide u zatvor, odlučno je odgovorila:

- Apsolutno, verujem u to.

Nakon šest meseci provedenih u zatvoru Leturno je pomilovana uz objašnjenje da u to vreme nije viđala Fualaua, koji je bio tek 1,5 godina stariji od njenog najstarijeg sina.

Manje od mesec dana kasnije, policija ih je uhvatila u seksualnom zanosu u automobilu. Vratili su je u zatvor jer je prekršila uslovnu kaznu pa je morala odlužiti kaznu do kraja. Tada je već bila trudna s drugim detetom iz veze s maloletnikom, a porodila se u zatvoru.

Odri, danas 21-godišnjakinja, rodila se nakon prvog hapšenja, a Džordžija (19) se rodila iza rešetaka. O devojčicama se brinula majka Fualaua dok Leturno nije puštena iz zatvora.

Leturno i Fualau venčali su se 2005. godine, a njihov brak potrajao je sve do prošle godine kada je on podneo zahtev za razvod, ali kasnije ga je povukao. U razgovoru za emisiju rekao je da imaju problema u braku.

Priznao je da je razmišljao o tome da ostavi učiteljicu, ali Leturno tvrdi da je još uvek ludo zaljubljena u svog muža, kojemu je danas 35 godina.

Leturno se našla pomalo uvređenom i osetila potrebu da se brani kada ju je voditelj Doran bocnuo da je mogla da predvidi da će do toga doći.

Bivša učiteljica se tokom emisije okrenula svome mužu i upitala ga:

- Reci mi, ko je bio glavni, ko je bio glavni kada je sve počelo - istaknuvši da je on zaveo nju.

- Rekao mi je da je zaljubljen u mene.

Još ranije je tvrdila kako je njen suprug Vilo Fualau bio glavni krivac za njihovu vezu svojim agresivnim zavođenjem od samog početka.

Po prvi put je jedna njihova ćerka izašla u javnosti i progovorila o odrastanju pod budnim okom znatiželjne javnosti.

Odri je utvrdila kako su ona i njena sestra imale normalno detinjstvo.

- Ljudi se iznenade kada to čuju, ali nama je to bilo normalno jer smo se navinule na to - rekla je ispričavši kako joj je otac bio prijatelj, obzirom da je samo 13 godina stariji od nje.

Nedavno su Odri i Džordžija iselile iz roditeljskog doma, a Leturno i Fualau još uvek žive zajedno.

Leturno je danas zaposlena kao pravni asistent na istom sudu na kojemu se njoj sudilo pre 21 godinu. Nada se da će svoje nove veštine upotrebiti kako bi izbrisala svoje ime s liste seksualnih prestupnika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.