PORODICA NEĆE DA ČUJE ZA NJU: Udala se za 16 godina starijeg, on ima ćerku koja joj je vršnjakinja! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

KONTRAVERZNO

PORODICA NEĆE DA ČUJE ZA NJU: Udala se za 16 godina starijeg, on ima ćerku koja joj je vršnjakinja! (FOTO)

Uprkos starosnoj razlici od 16 godina, golupčići planiraju proširiti porodicu i sanjaju o dvoje ili troje zajedničke dece

Objavljeno:

Keri Džet (19) upoznala je svog sadašnjeg supruga Marka (35) na društvenoj aplikaciji Whisper dan pre svog 18. rođendana.

Premda su odmah osetili snažnu telesnu privlačnost, nisu ni sanjali da će se zaljubiti jedno u drugo. Međutim, njihov je razgovor je tekao glatko i osećali su kao da se znaju ceo život.

Samo četiri meseca posle, par je započeo zajednički život, a za pet meseci su se i venčali u septembru prošle godine. Uprkos starosnoj razlici od 16 godina, golupčići planiraju proširiti porodicu i sanjaju o dvoje ili troje zajedničke dece.

A post shared by Carrie Jett (@carrie_jett1) on

Naime, Mark već ima ćerku Kejlin (15) iz prošle veze. Tinejdžerka odobrava očev novi brak i odlično se slaže sa četiri godine starijom maćehom. Cela je njegova porodica oberučke dočekala mlađanu Keri, dok je njenoj strani trebalo nešto više vremena da prihvati ćerkin izbor.

A post shared by Carrie Jett (@carrie_jett1) on

Iako su zajedno tek godinu i po, supružnicisu već svašta prošli zajedno, a posebno im je tužan bio spontani pobačaj koji je Keri imala u julu ove godine. Ružni pogledi prolaznika na ulici više ih ne diraju.

- Ako neko ne odobrava moju vezu ili je kritikuje, ima potpuno pravo na to ako su zbog toga srećniji ili se osećaju bolje sa svojim problemima. Ali i ja imam pravo biti srećna i zato sam s Markom. On me usrećuje i uz njega se osećam voljeno - izjavila je Keri za Daily Mail.

(Espreso.co.rs/Magazin.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.