Zbog RUPE U ZAKONU ovaj muškarac je uspeo da OSIGURANJE za automobil plati DUPLO JEFTINIJE! Sad sve zanima KAKO!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

Zbog RUPE U ZAKONU ovaj muškarac je uspeo da OSIGURANJE za automobil plati DUPLO JEFTINIJE! Sad sve zanima KAKO!

Prema kanadskom zakonu o osiguranju, muškarci mlađi od 25 godina imaju veće šanse za uzrokovanje saobraćajnih nesreća nego žene

Objavljeno: 17:42h

Jedan Kanađanin (24) je na neverovatan način uspeo da prevari osiguravajuću kuću u ovoj zemlji kako bi jeftinije platio osiguranje za svog ljubimca.

Naime, on se iznenadio kada je čuo da za kaznu za parkiranje i prebrzu vožnju mora da plati osiguranje u iznosu od 4.500 kanadskih dolara. Upitao je koliko bi osiguranje iznosilo da je žena, pa se iznenadio činjenicom da bi prošao za 1.100 dolara jeftinije.

Prema kanadskom zakonu o osiguranju, muškarci mlađi od 25 godina imaju veće šanse za uzrokovanje saobraćajnih nesreća nego žene, pa zbog toga više plaćaju osiguranje.

On je tako došao na ideju da promeni pol. Zatražio je potvrdu od svoga doktora, ispunio je obrazac za prijavu, nakon čega je dobio novi rodni list kao žena.

– Bio sam šokiran, ali sam odahnuo. Osećao sam se kao da sam pobedio sistem – ispričao je on za kanadski CBC.

Bivša tamošnja predsednica Zajednice transeksualaca priznaje kako je to jedan od motiva zbog kojih se mnogi odlučuju na promenu pola.

– To pojeftinjuje celi proces, no mislim da su i takvi postupci vetar u leđa ljudima koji žele da oduzmu prava transeksualnim osobama – kaže ona.

Bonus video

Dragan Čolović ratni vojni invalid

(Espreso.co.rs/ Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.