NIJE ME ZADOVOLJIO U KREVETU, A UZ TO MI JE PROKOCKAO PARE! Razvedena BOGATAŠICA (66) tuži ljubavnika iz RUMUNIJE (29) koji ju je koštao POLA MILIONA FUNTI!
Foto: Facebook printscreen

iskoristio njenu slabost

NIJE ME ZADOVOLJIO U KREVETU, A UZ TO MI JE PROKOCKAO PARE! Razvedena BOGATAŠICA (66) tuži ljubavnika iz RUMUNIJE (29) koji ju je koštao POLA MILIONA FUNTI!

Mihalea je čak lagao ženu da njegovom ocu treba transplatacija jetre, pa mu je i za to dala 160.000 funti

Objavljeno:

Kristin Šelard (66) bogatašica koja je pri tom razvedena, tuži svog dosta mlađeg ljubavnika (29) da joj je prevarom uzeo 500.000 funti, dok mladi Rumun tvrdi da je novac bio poklon.

Šelard tvrdi da je Rumunu Kristijanu Mihaleu pozajmila novac koji je on prokockao i potrošio na skupocenosti.

Takođe je naglasila da ju je Mihalea ostavio potpuno "seksualno nezadovoljenu". Ipak, mladić tvrdi da su bili zaljubljeni, ali da je Šelard poludela nakon što ju je ostavio zbog mlađe manekenke.

- Bila sam naivna budala ali me je zaveo. Nedavno sam se razvelaod muža sa kojim sam bila 38 godina. Laksalo mi je što momak koji je 37 godina mlađi hoće da bude sa mnom. Bila sam ranjiva a on je bio hladnokrvni oportunista - rekla je Šelard na sudu.

Upoznali su se 2016. godine kada je Šelard upitala mladića da joj pripali cigaretu u jednom londonskom restoranu.

Počeli su da se redovno viđaju, a onda je Mihalea počeo da traži 700 funti za stanarinu. Zatim se žalio da mu auto nije funkcionalan, pa mu je Šelard dala novac od kojeg je kupio polovnog Poršea.

Mihalea je čak lagao ženu da njegovom ocu treba transplatacija jetre, pa mu je i za to dala 160.000 funti.

Poslednja kap koja je prelila čašu bio je predlog mladića da kupe zajedničku nekretninu. Tada je krišom uzeo njen telefon i sebi prebacio novac.

Nakon što je to uradio, rekao je da je ipak imanje prodano nekom drugom, a onda je nestao.

- Osećala sam se kao budala, i veoma posramljeno. To se dešava ženama u mojim godinama. Nisam se zaljubila u njega, ali sviđao mi, međutim nisam bila toliko glupa da se nadam zajedničkoj budućnosti sa nekim toliko mlađim od mene. Mislila sam da će da potraje dve ili tri godine. Ali on je čudovište. Naučila sam lekciju. Zato ću radije ostati sama -rekla je ogorčena žena.

Sa druge strane, mladić tvrdi da su bili zaljubljeni i da su sve to bili pokloni.

- Bili smo zaljubljeni par. Kada god bismo bili zajedno, došlo bi do seksa. Nije mi smetala razlika u godinama, ona je jako "očuvana". Išli smo na odmor zajedno -rekao je za "San".

On tvrdi da sve što ima od njenog novaca je 7,444 funti na računu i sat od 4000 funti.

Međutim, u toku je istraga njegovih finansija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.