LUDNICA NA LETU IZ LJUBLJANE, SLOVENKA NAPALA STARIJU ŽENU: Avionom se PROLOMIO VRISAK, a onda je nastao HAOS
Avion, Foto: Profimedia

ovo niko nije očekivao!

LUDNICA NA LETU IZ LJUBLJANE, SLOVENKA NAPALA STARIJU ŽENU: Avionom se PROLOMIO VRISAK, a onda je nastao HAOS

Nakon toga, avion se vratio na terminal, gde je policija privela putnicu, svih 183 putnika je izvedeno iz aviona kako bi ih pregledalo medicinsko osoblje, a avion je prazan odleteo za London

Objavljeno:

Let na liniji Ljubljana - London kompanije Izidžet otkazan je kada je jedna od putnica napala drugu putnicu koja je sedela pored nje i osoblje aviona.

Nakon toga, avion se vratio na terminal, gde je policija privela putnicu, svih 183 putnika je izvedeno iz aviona kako bi ih pregledalo medicinsko osoblje, a avion je prazan odleteo za London, prenosi 24UR.

U Policijskoj upravi Kranj potvrdili su da su aerodromski policajci u sredu oko 11.40 obavešteni o narušavanju javnog reda i mira u jednom od aviona.

Jedan od putnika u avionu rekao je da je do incidenta došlo kada se jedna putnica nadvila nad drugu stariju putnicu i od nje tražila da izvadi slušalice iz ušiju i podesi telefon za let.

"Prvo sam čuo vrisak, a posle nekoliko trenutaka i zvukove udaraca. U spor se tada umešala stjuardesa, pokušavajući da smiri putnicu, rekavši joj da ne toleriše nasilje. Nasilna žena je navodno zarila nokte u nju i čak ju je ugrizla. Druga stjuardesa je tada pitala putnike da li neko može da pomogne da se nasilna žena smiri", rekla je putnica i dodala da je pet muškaraca pomoglo osoblju.

Nakon toga pilot ih je tada navodno obavestio da avion neće poleteti i da ce stvar rešiti policija.

Očevidac je rekao i da je mlađa Slovenka i pre ulaska u avion bila razdražljiva i da je verbalno vređala.

Putnicima u avionu obezbeđen je hotelski smeštaj i drugi let u četvrtak popodne.

Bonus video:

14:53

Direktan let između Pekinga i Beograda osnažiće čelično prijateljstvo Kine i Srbije

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.