BIVŠI PREDSEDNIK SLOVENIJE KUPIO RENAULT 4 ZA 500 EVRA, A PRODAO GA ZA 60.000: Evo šta će biti sa tim PARAMA! VIDEO
Automobil Renault 4, Foto: Printscreen/Youtube/AMZS

NEVEROVATNO

BIVŠI PREDSEDNIK SLOVENIJE KUPIO RENAULT 4 ZA 500 EVRA, A PRODAO GA ZA 60.000: Evo šta će biti sa tim PARAMA! VIDEO

Pahor je 20 godina posedovao automobil dok je bio na svim najvišim političkim funkcijama u zemlji, kao što su funkcije predsednika Skupštine, premijera i predsednika Republike

Objavljeno:

Postigao je odličnu cenu, a novac ide u dobrotvorne svrhe. Aukcija je sprovedena uz pomoć Auto-moto saveza Slovenije (AMZS), koji je takođe pregledao automobil i potvrdio da je u dobrom stanju.

Bivši predsednik Slovenije, Borut Pahor, prodao je svoj Renault 4 iz 1991. godine na aukciji za 60.000 evra, a kako je obećao na početku aukcije, ceo prihod poklonio je za pomoć deci koja se bore protiv raka.

Aukcija je sprovedena uz pomoć Auto-moto saveza Slovenije (AMZS), koji je takođe pregledao automobil i potvrdio da je u dobrom stanju. Ovu dužnost obavio je tehnički savetnik AMZS, Janez Kajzar, koji je 20-godišnji Renault 4 proverio na više od 100 kontrolnih tačaka, pre nego što je potvrdio ispravnost vozila.

AMZS je rado ponudio bivšem predsedniku Pahoru pomoć u prodaji automobila za ovu humanitarnu akciju, pa je oglas za prodaju automobila objavljen i na njihovom portalu za kupovinu i prodaju polovnih vozila.

"Kupio sam polovni četvorotočkaš pre 20 godina za 500 evra. Danas smo prikupili 120 puta više. To je mnogo novca za dobar cilj", rekao je Pahor.

Dodajmo i da je Pahor 20 godina posedovao automobil dok je bio na svim najvišim političkim funkcijama u zemlji, kao što su funkcije predsednika Skupštine, premijera i predsednika Republike.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.