DEVOJČICA (3) PREMINULA NAKON ŠTO JE ORMAN PAO NA NJU: Majka je ostavila samu na MINUT, pa zatekla JEZIV PRIZOR
Dženifer, Foto: Društvene mreže

tuga do neba

DEVOJČICA (3) PREMINULA NAKON ŠTO JE ORMAN PAO NA NJU: Majka je ostavila samu na MINUT, pa zatekla JEZIV PRIZOR

U toku je istraga zbog sumnje na počinjenje krivičnog dela ubistvo iz nehata

Objavljeno:

Trogodišnja devojčica preminula je prošlog petka nakon što je na nju pao orman u njenom domu u Veljkoj Lomnjici u Slovačkoj.

Malenu Dženifer je majka ostavila samu svega na minut u sobi. Čim je čula zvuk lomljave, majka devojčice je uletela u sobu, ali je ona već bila zarobljena ispod ormana. Majka je uporno pokušavala da izvuče dete, ali uzalud.

Ujak Ljubomir kaže da je Dženifer treće dete njegove sestre i da je bol zbog gubitka nesnosna.

- Svi smo slomljeni, i mi smo pomagali u njenom odgajanju - priča Ljubomir.

Ljubomir kaže da se tragedija dogodila oko 15 časova.

- Svi smo pokušali da joj pomognemo, bila je naša princeza, malena, vesela, prelepa devojčica. Verujemo da je otvorila vrata ormana i da je pokušala da se popne u njega. Tada ga je verovatno povukla i orman je pao preko nje. Kada smo je izvukli i dalje je imala puls, ali je ubrzo prestala da daje znake života - rekao je Ljubomir.

Policija istražuje šta se tačno dogodilo u petak u domu male Dženifer.

- U toku je istraga zbog sumnje na počinjenje krivičnog dela ubistvo iz nehata. Ispitujemo sve detalje ovog tragičnog događaja i u ovom trenutku ne možemo da pružimo više informacija - saopšteno je iz policije.

Iz Hitne pomoći su potvrdili da su primili poziv, ali da nisu izlazili na teren, prenosi Telegraf.rs.

Ambulantna kola
Ambulantna kolafoto: Damir Dervišagić

- Dobili smo poziv da je došlo do povrede deteta, međutim, osoba koja nas je pozvala nije mogla da objasni povrede. Potom nam je saopšteno da će porodica odvesti dete u bolnicu i prekinuli su vezu. Tako da naša ekipa nije ni izašla na teren - saopštili su iz Hitne pomoći.

Ujak Ljubomir i dalje kaže da je nejasno kako je došlo do tragedije. Tvrdi da je njegova sestra izašla iz sobe "bukvalno na sekund", a da je, kada se vratila, zatekla svoju ćerkicu kako nepomično leži ispod komada nameštaja.

Podsetimo, pre nekoliko godina dvogodišnji dečak je preminuo nakon što se uvukao u fioku od kauča da se igra. Kauč se preklopio, a dete se ugušilo.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.