SLOVENAC IZGUBIO BITKU SA ROJEM PČELA: Nesrećni čovek preminuo na putu do bolnice!
Ilustracija, Foto: Profimedia

napad

SLOVENAC IZGUBIO BITKU SA ROJEM PČELA: Nesrećni čovek preminuo na putu do bolnice!

Prema nekim informacijama, nameravao je da umiri pčele dimljenjem, ali kad se mlađi muškarac vratio iz šume, navodno ga je zatekao u teškom stanju na tlu

Objavljeno:

U okolini Škofje Loke u Sloveniji juče u jutarnjim satima dva čoveka su napale pčele, a jedan je od uboda preminuo, javlja RTVSLO.

Vatrogasci i spasioci su jednog čoveka zbrinuli, dok je drugi preminuo na putu do bolnice u Ljubljani.

- Do dolaska spasilaca, vatrogasci PGD Bukovica pružili su prvu pomoć unesrećenim osobama - javlja Uprava za zaštitu i spašavanje Republike Slovenije na svojim stranicama.

Trebalo je da pčelari navodno košnice donesu u subotu, a juče su nameravali uredno da ih postave i sortiraju. Pritom je rečeno da se deo košnica srušio, a pčele su napale obojicu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Mlađi čovek je pred pčelama pobegao u šumu, dok se stariji povukao prema automobilu. Prema nekim informacijama, nameravao je da umiri pčele dimljenjem, ali kad se mlađi muškarac vratio iz šume, navodno ga je zatekao u teškom stanju na tlu, piše Dnevnik.

Bonus video:

05:01

NAJRANIJI ZNACI DA IMATE POSLA SA PSIHOPATOM! Psiholog opisala crte ličnost disfunkcionalnih osoba PREPOZNAJU SE KOD DETETA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.