INTENZIVNE EKSPLOZIJE OBELEŽILE 13. DAN OPERACIJA! Objavljene slike ruske tehnike pod ARTILJERIJSKOM VATROM? (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/@KrukuOne

eksplozije

INTENZIVNE EKSPLOZIJE OBELEŽILE 13. DAN OPERACIJA! Objavljene slike ruske tehnike pod ARTILJERIJSKOM VATROM? (FOTO)

Fotografije naime oslikavaju rusku artiljeriju u akciji u područuju Kijeva, gde su uočljive agresivne eksplozije pored kojih se mogu videti vojni kamioni, kao i mnogobrojni stambeni objekti

Objavljeno:

Trinaesti dan specijalne operacije ruske vojske u Ukrajini obeležen je gromoglasnim eksplozijama širom teritorije. Iako Rusija nije lansirala velike podzemne operacije u srcu Kijeva, intenzivne eksplozije su bile prisutne u nekoliko obližnjih gradova.

Na društvenoj mreži Tviteru se pojabila objava sa fotografijama koje jasno predočava trenutno stanje u Ukrajini.

Fotografije naime oslikavaju rusku artiljeriju u akciji u područuju Kijeva, gde su uočljive agresivne eksplozije pored kojih se mogu videti vojni kamioni, kao i mnogobrojni stambeni objekti.

Nije poznato da li je bilo incidenata u toku pomenutih eksplozija.

Međutim, fotograf novina Tajms je video ubistvo četvoro ljudi, uključujući majku i dvoje dece, tokom minobacačkog granatiranja, dok su izbeglice pokušavale da preko mosta pobegnu iz Kijeva.

Podsećamo da je specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini ušla je u 13. dan, a prethodni dan obeležila je treća runda pregovora između delegacija Rusije i Ukrajine.

Ono što je dogovoreno jeste da će se pregovori nastaviti, jer juče nije bilo "značajnih rezultata", kao i da postoje mali pozitivni pomaci u poboljšanju logistike humanitarnih koridora.

1 / 9 Foto: Profimedia

Situaciju u Ukrajini iz časa u čas možete pratiti na našem blogu putem ovog LINKA.

Bonus video:

09:10

USLUGE ASTROLOGA KORISTE BIZNISMENI I POLITIČARI! Hermetički astrolog Dimitrijević šokirao: Imaju svoj TIM, IZUZETNO SU USPEŠNI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.