NOVI MOMENTI POSLE HAOSA U UKRAJINSKOJ NUKLEARNOJ ELEKTRANI: Objavljene su OVE INFORMACIJE
Rusija, Foto: Profimedia

OGLASILI SE

NOVI MOMENTI POSLE HAOSA U UKRAJINSKOJ NUKLEARNOJ ELEKTRANI: Objavljene su OVE INFORMACIJE

Ona je u intervjuu za MSNBC rekla da je administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena dobro pripremljena za sve scenarije koji uključuju i zračenje oslobođeno iz nuklearne elektrane u Zaporožju

Objavljeno:

SAD nisu videle dokaze da je Rusija u četvrtak napala same nuklearne reaktore u nuklearnoj elektrani Zaporožje na jugoistoku Ukrajine i da je izgleda korišćeno malokalibarsko oružje tokom sukoba, izjavila je danas američka podsekretarka za energetiku za nuklearnu energiju DŽil Hrubi.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ona je u intervjuu za MSNBC rekla da je administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena dobro pripremljena za sve scenarije koji uključuju i zračenje oslobođeno iz nuklearne elektrane u Zaporožju, preneo je Rojters.

„Ne bih pričala o tome kako će NATO reagovati na ove događaje. Međutim, mi smo ozbiljni u nameri da učinimo sve što je moguće da sprečimo curenje radijacije, da preuzmemo kontrolu nad situacijom i ohrabrimo sve strane da se ponašaju odgovorno u ovom periodu“, istakla je ona, prenela je agencija RIA Novosti.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.