"MOLIM ZA RAZUMEVANJE": Oglasio se gradonačelnik Kupjanska, juče rekao da je grad pod kontrolom RUSKIH TRUPA!
Genadij Macegora, Foto: Printscreen/Instagram/kupyansk.rada

SAOPŠTENJE

"MOLIM ZA RAZUMEVANJE": Oglasio se gradonačelnik Kupjanska, juče rekao da je grad pod kontrolom RUSKIH TRUPA!

Prošao je još jedan nespokojan dan, sa bombama, raketama... Jučerašnji dan je bio komplikovan, i zato dajem ovo saopštenje

Objavljeno:

Gradonačelnik Kupjanska Genadij Macegora, koji je juče izjavio da je grad pod kontrolom ruskih trupa, ponovo se oglasio.

On je danas na svom Instagram nalogu postavio novi video snimak, u kojem kaže da je zbog svega što se dogodilo juče, morao da da novo saopštenje.

- Prošao je još jedan nespokojan dan, sa bombama, raketama... Jučerašnji dan je bio komplikovan, i zato dajem ovo saopštenje. Uništena je infrastrukrura i najvažnije sve što se tiče vojske, policije ili mira, više nije u našim rukama. Ovaj grad više nije pod našom nadležnosti - rekao je.

Dodao je da nema uticaj na vojno pitanje, ali se trudi da narod što lakše prebrodi, da imaju normalne uslove, zahvalio se na podršci i zamolio za razumevanje.

Podsetimo, sinoć je naglasio je da je vreme "da se hrabro vratimo u život, da poboljšamo život". On je rekao i da život grada "zavisi od toga kako se sada predstavljamo", pa "slobodno izlazite iz podruma i bombogradskih skloništa".

Bonus video:

12:12

Milovan Drecun za Kurir o traženju Prištine da hitno pristupi članstvu NATO

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.