KLIČKO SE PONOVO OGLASIO! (VIDEO)
Vitalij Kličko, Foto: Printscreen/Instagram

VITALIJ KLIČKO

KLIČKO SE PONOVO OGLASIO! (VIDEO)

Zaustavite ovaj rat koji je započela Rusija

Objavljeno:

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko ponovo se oglasio na društevnim mrežama povodom dramatične situacije u Ukrajini. On je na Instagramu poručio svetu da hitno zaustavi rat u Ukrajini.

1 / 5 Foto: facebook/Віталій Кличко

- Zaustavite ovaj rat koji je započela Rusija. Danas rakete pogađaju i ubijaju civile, decu a sve se dešava u srcu Evrope. Nema više vremena za čekanje jer će ovo dovesti do humanitarne katastrofe. Reagujte odmah i zasutavite agresiju Rusije. Reagujte već u narednim satima jer će sutra biti kasno. Molim vas, reagujte odmah, zaustavite ovaj rat - poručio je Vitalij Kličko.

Nešto ranije Vitalij Kličko najavio je novi policijski čas za ukrajinsku prestonicu od 17:00 do 08:00 po lokalnom vremenu. Ova mera koja je na snazi od danas zamenjuje prethodni policijski čas od 22:00 do 07:00 sati.

Kličko je na Tviteru upozorio: "Svi civili na ulici tokom policijskog časa smatraće se pripadnicima neprijateljskih diverzantskih i izviđačkih grupa." Podsećamo, Kličko je ranije pretio Vladimiru Putinu, više puta je prisustvovao vojnim vežbama ukrajinske vojske na kojima se pripremao za front, ali još nije objavio da se priključio borbama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.