"NISAM MISLIO DA ĆE PUTIN BITI VOLJAN DA IDE DO KRAJA": Rusi ŠOKIRANI napadom na Ukrajinu, ovo nisu OČEKIVALI!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

OGLASILI SE GRAĐANI

"NISAM MISLIO DA ĆE PUTIN BITI VOLJAN DA IDE DO KRAJA": Rusi ŠOKIRANI napadom na Ukrajinu, ovo nisu OČEKIVALI!

U celoj Moskvi se jutros oseća konfuzija nakon što je Rusija napala Ukrajinu, pogodivši više ciljeva po čitavoj zemlji.

Objavljeno:

Na Starom Arbatu, jednoj od najprometnijih moskovskih pešačkih ulica, mnogi su izrazili šok da je Rusija izvršila sveobuhvatni napad na Ukrajinu.

- Nisam mislio da će Putin biti voljan da ide do kraja. Kako možemo bombardovati Ukrajinu? Imamo svoje nesuglasice, ali ovo nije način da ih rešimo - rekla je Ksenija Fadejeva.

- Sramota me je za svoju zemlju. Da budem iskren, ostao sam bez reči. Rat je uvek zastrašujući. Ne želimo ovo - rekao je Nikita Golubev.

- Nisam mogao da verujem vestima koje sam pročitao jutros. Rat sa Ukrajinom? Šta mi radimo? Osećam se nemoćno - rekla je Tatjana, koja je tražila da se njeno prezime ne objavljuje.

Ukrajinski kulturni centar u centru Moskve saopštio je da je danas zatvoren zbog invazije.Ukrajinski administrator, koji nije želeo da kaže svoje ime, rekao je: "Bombarduju nas dok govorimo. Naravno da smo zatvoreni! Isuse, šta se dešava?"

Predsednik Rusije Vladimir Putin objavio je "početak specijalne vojne akcije", a potom su počeli da stižu izveštaji o granatiranju širom Ukrajine koja je ubrzo predočila da je počela invazija na njenu teritoriju.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.