HOROR U INDONEZIJI! Predator se bacio na ČOVEKA, povukao ga u REKU i POJEO u stravičnom NAPADU (VIDEO)
Reka, Foto: Printscreen/Daily Mail

jezivo!

HOROR U INDONEZIJI! Predator se bacio na ČOVEKA, povukao ga u REKU i POJEO u stravičnom NAPADU (VIDEO)

Starešina sela Mahmuda rekao je da je incident odmah prijavljen spasiocima koji su pokrenuli operaciju potrage za muškarcem

Objavljeno:

Muškarac (51) iz Indonezije, poznat samo kao Luter, kupao se u vodi nakon što je skupljao palmino lišće pored reke Bebatu u provinciji Severni Kalimantan, kada ga je napao krokodil dugačak četiri metra. Krokodil ga je povukao pod vodu i pojeo u stravičnom napadu koji je zaprepastio svet.

Nesrećni muškarac je pokušao da se odbrani, ali ga je zver odvukla pod vodu dok su njegovi prijatelji bespomoćno pokušavali da uplaše predatora.

Incident je prijavljen nadležnima koji su bezuspešno pretraživali područje. Potpukovnik Tri Prio Utomo iz vojnog okruga Tana Tidung rekao je da im mogućnosti za potragu ograničene zbog lokacije na kojoj ima mnogo žbunja, kanala i neadekvatne opreme.

Lutera je navodno poslednji put video meštanin, koji je uspeo da snimi incident. Na jednom od snimaka se može čuti kako muškarac koji snima govori: "Ovde je osobu napao krokodil, ali do sada nije pronađena". Međutim, kada je snimatelj video da se krokodil ponovo pojavljuje rekao je: "O moj bože, krokodil je pojeo čoveka", prenosi Dejli mejl.

Starešina sela Mahmuda rekao je da je incident odmah prijavljen spasiocima koji su pokrenuli operaciju potrage za muškarcem.

"Incidenti u kojima su ljude napadali krokodili u kanalu takođe su se dešavali i ranije", dodao je.

Sada kod mesta napada postavljena tabla koja upozorava meštane da se ne približavaju kanalu.

Na tabli je pisalo: "Nema aktivnosti u ovoj oblasti, opasno je. Tu je krokodil".

Bonus video:

05:13

PLAĆENICI IZ ALBANIJE, KOSOVA I BiH SE REGRUTUJU ZA RAT U UKRAJINI! Ko su tzv. PSI RATA koji se spremaju za ukrajinsko bojište?

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.