VRATIO SE U PUNOM SJAJU: Tramp lansirao NOVU MREŽU, ni Fejsbuk ni Tviter mu NEĆE stati na KRAJ!
Donald Tramp, Foto: Profimedia

BIVŠI PREDSEDNIK SAD

VRATIO SE U PUNOM SJAJU: Tramp lansirao NOVU MREŽU, ni Fejsbuk ni Tviter mu NEĆE stati na KRAJ!

Pokretanje aplikacije bi povratilo Trampovo prisustvo na društvenim mrežama, kome je više od godinu dana zabranjen pristup "Tviteru", "Fejsbuku" i "Jutjubu"

Objavljeno:

Aplikacija "Truth Social" koju je pokrenuo bivši američki predsednik Donald Tramp mogla bi danas da se nađe u "Eplovoj" prodavnici, javio je Rojters.

-Ove nedelje ćemo početi da se plasiramo na "Eplovoj" prodavnici. To će biti sjajno, jer ćemo dobiti mnogo više ljudi koji će biti na platformi - rekao je bivši šef Komiteta za obaveštajne poslove Predstavničkog doma Kongresa SAD Devin Nunes.

Pokretanje aplikacije bi povratilo Trampovo prisustvo na društvenim mrežama, kome je više od godinu dana zabranjen pristup "Tviteru", "Fejsbuku" i "Jutjubu". Trampu je zabranjen pristup najpopularnijim društvenim mrežama posle upada njegovih pristalica u američki Kapitol u Vašingtonu 6. januara 2021.

1 / 8 Foto: EPA/ Al Drago

Trampov najstariji sin 15. februara objavio je na Tviteru snimak na kome je pisalo: "Spremite se! Vaš omiljeni predsednik uskoro se vraća!" Iza platforme stoji "Trump Media and Technology Group" (TMTG).

Bonus video:

03:41

Iskustva lekara iz crvene kovid zone

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.