BLAŽI USLOVI ULASKA ZA PUTNIKE KOJI NISU IZ EU: Španija uvela izmene za ovu starosnu kategoriju!
Ilustracija, Foto: Profimedia

BORBA SA PANDEMIJOM

BLAŽI USLOVI ULASKA ZA PUTNIKE KOJI NISU IZ EU: Španija uvela izmene za ovu starosnu kategoriju!

Ovakva odluka je proizašla kao odgovor Španije na tešku situaciju koja je nastala u porodicama u kojima su roditelji vakcinisani protiv koronavirusa, ali ne mogu da putuju sa decom, jer ona nisu vakcinisana

Objavljeno:

Španija je odlučila da ublaži uslove ulaska za putnike koji dolaze iz zemalja van Evropske unije, a nalaze se u starosnoj kategoriji od 12 do 17 godina.

Porodice sada mogu da uživaju u opuštenom odmoru u Španiji, s obzirom na to da su olakšani uslovi ulaska za sve putnike uzrasta od 12 do 17 godina, a koji u Španiju dolaze izvan područja EU.

To znači da će pripadnici ove starosne kategorije moći da uđu u Španiju ukoliko prilože negativan test, koji nije stariji od 72 sata i da neće biti potrebno da pokažu potvrdu o vakcinaciji. Isto tako, deca mlađa od 12 godina, koja putuju sa odraslom osobom i dalje ne podležu nijednoj vrsti zdravstvenih zahteva kao ranije.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ovakva odluka je proizašla kao odgovor Španije na tešku situaciju koja je nastala u porodicama u kojima su roditelji vakcinisani protiv koronavirusa, ali ne mogu da putuju sa decom, jer ona nisu vakcinisana.

Bonus video:

00:14

Ubistvo u Rušnju dogodilo se jutros u Ulici Oslobođenja

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.