"UPOZORAVAM VAS, SADRŽAJ JE NEPODNOŠLJIV": Oglasila se Zaharova, iznela STRAVIČNE STVARI!
Marija Zaharova, Foto: Profimedia

ZAHAROVA

"UPOZORAVAM VAS, SADRŽAJ JE NEPODNOŠLJIV": Oglasila se Zaharova, iznela STRAVIČNE STVARI!

Ona je naglasila da Rusija ne može da objavi te materijale, ni da ih pošalje Vašingtonu, zato što će ih "svaka platforma odmah blokirati kao nedozvoljen sadržaj"

Objavljeno:

Rusija će predati Nemačkoj diplomatskim kanalima specijalnu poruku sa dokazom o masovnim grobnicama u Donbasu, a nakon izjave nemačkog kancelara Olafa Šolca da su tvrdnje o genocidu u tom regionu smešne, izjavila je danas portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

- Ovo je moja poruka kolegama u Ministarstvu spoljnih poslova Nemačke: U vezi sa tvrdnjama kancelara Šolca da su izjave o genocidu u Donbasu smešne, mi ćemo dokaze o masovnim grobnicama u ovom regionu prezentovati nemačkom rukovodstvu da ih dobro prouči - navela je Zaharova na svom Telegram kanalu.

Ona je naglasila da Rusija ne može da objavi te materijale, ni da ih pošalje Vašingtonu, zato što će ih "svaka platforma odmah blokirati kao nedozvoljen sadržaj", javlja TAS S, a prenosi Tanjug.

1 / 3 Foto: Profimedia

- Upozoravam vas da će ovaj sadržaj biti nepodnošljiv čak i za one koji su videli sve - dodala je Zaharova.

Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je danas na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji da termin genocid ne odgovara situaciji u Donbasu i okarakterisao takve izjave kao smešne.

Bonus video:

00:46

Haos u Baru! Barovci se rasplakali, a potom napravili pravi KARAMBOL

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.