Bajden o stanju nacije 1. marta pred kompletnim Kongresom
Džozef Bajden, Foto: Profimedia

BAJDEN

Bajden o stanju nacije 1. marta pred kompletnim Kongresom

Predsednica Predstavničkog doma Nensi Pelosi pozvala je ranije predsednika Bajdena da održi govor o stanju nacije pred oba doma Kongresa 1. marta, nekoliko sedmica kasnije od uobičajenog datuma, a u proteklih sto godina predsednici su uglavnom obraćali Kongresu u januaru ili februaru

Objavljeno:

VAŠINGTON – Kompletan američki Kongres biće pozvan na obraćanje predsednika Džozefa Bajdena o stanju nacije 1. marta, potvrdili su zvaničnici.

Bela kuća je izrazila nadu da će pogled na prepunu salu Predstavničkog doma, u kojoj će biti i članovi Senata i drugi zvaničnici, pomoći zemlji da se posle dugotrajne pandemije vrati u normalu, prenosi Rojters.

Pojedinačno članovi Kongresa neće moći da dovode goste kao što su to činili ranije, saopštio je glavni službenik za sprovođenje zakona i protokol Predstavničkog doma.

1 / 4 Foto: Profimedia

Navedeno je da se od svih očekuje da nose maske.

Predsednica Predstavničkog doma Nensi Pelosi pozvala je ranije predsednika Bajdena da održi govor o stanju nacije pred oba doma Kongresa 1. marta, nekoliko sedmica kasnije od uobičajenog datuma, a u proteklih sto godina predsednici su uglavnom obraćali Kongresu u januaru ili februaru, navodi Rojters.

Bonus video:

16:20

VEČERNJI DNEVNIK 17.02.2022.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.