DEVOJČICA (6) KOJA JE NESTALA 2019. GODINE PRONAĐENA! Otkriveni detalji, našli je u TAJNOJ SOBI ispod stepenica
Devojčica, Foto: Saugerties Police

NEVEROVATNO

DEVOJČICA (6) KOJA JE NESTALA 2019. GODINE PRONAĐENA! Otkriveni detalji, našli je u TAJNOJ SOBI ispod stepenica

Nakon što je dobila informaciju da se Pejsli nalazi u kući u gradu Saugertis, u okrugu Alster, policija je dobila nalog za pretres kuće

Objavljeno:

Devojčica (6) koja je nestala 2019. godine pronađena je živa u tajnoj sobi ispod stepenica, saopštila je policija američke države Njujork. Pejsli Šultis, sada šestogodišnja, otkrivena je u kući u gradu Saugertis nakon pretresa u ponedeljak.

„Ona je dobrog zdravlja i sada je ponovo sa svojim zakonskim starateljem i starijom sestrom“, saopštila je policija.

Nestanak je prijavljen u aprilu 2019. iz okruga Tioga u Njujorku, navodi se u saopštenju policije. Tada je imala četiri godine. Vlasti su od početka verovale da su je oteli njeni biološki roditelji Kimberli Kuper (33) i Kirk Šultis mlađi. (32), nakon što je 2019. izgubila starateljstvo nad njom.

Pronađen u tajnoj sobi ispod stepenica

Nakon što je dobila informaciju da se Pejsli nalazi u kući u gradu Saugertis, u okrugu Alster, policija je dobila nalog za pretres kuće. Otac Kirka Šultisa, koji je vlasnik kuće, bio je tamo kada je policija izvršila pretres i rekla da nije znao gde se Pejsli nalazi.

Ali nešto više od sat vremena nakon pretresa, jedan od detektiva je primetio da su stepenice koje vode u podrum kuće čudno konstruisane. Nakon što je uklonila nekoliko ploča, policija je pronašla Pejsli i njenu biološku majku Kuper kako se kriju u, kako je policija opisala, "malom, hladnom i mokrom" ograđenom prostoru.

Kuper, Šultis ml. i njegov otac su uhapšeni i optuženi za Pejslijevu otmicu. Otac i sin su pušteni na slobodu do suđenja.

Uviđaj je u toku i očekuje se još hapšenja“, navodi se u saopštenju policije.

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.