CELA PLANETA PRATILA JE SLUČAJ NESTALE MALE KLEO: Majka progovorila: "Kad smo je našli rekla mi je SAMO OVE 2 REČI"
Kleo Smit, Foto: Western Australia Police

ispovest majke

CELA PLANETA PRATILA JE SLUČAJ NESTALE MALE KLEO: Majka progovorila: "Kad smo je našli rekla mi je SAMO OVE 2 REČI"

Eli Smit i njen partner Džejk Glidon, devojčicin očuh, dali su danas intervju za televizijsku mrežu Channel 9, za koji su dobili 2 miliona australijskih dolara, a u kom su otkrili kroz kakva su iskušenja prošli nakon što je četvorogodišnja Kleo oteta

Objavljeno:

Malena Kleo Smit oteta je u oktobru prošle godine, a otmičar ju je držao zaključanu u sobi 18 dana. Devojčica se i dalje budi u toku noći vrišteći, jer je proganjaju noćne more, otkrila je njena majka Eli.

Kleo Smit
foto: FACEBOOK/ELLIE SMITH/PRINTSCREEN

Eli Smit i njen partner Džejk Glidon, devojčicin očuh, dali su danas intervju za televizijsku mrežu Channel 9, za koji su dobili 2 miliona australijskih dolara, a u kom su otkrili kroz kakva su iskušenja prošli nakon što je četvorogodišnja Kleo oteta.

Devojčica je oteta iz šatora, dok je porodica bila na kampovanju u kampu Blohols u Mekleodu u Zapadnoj Australiji. Pronađena je 18 dana kasnije, a otkriveno je da je njen otmičar bio Terens Darel Keli, čovek opsednut lutkama, prenosi "The Sun".

Kleo Smit
foto: Printscreen/Youtube/Guardian Australia

Keliju preti kazna od 20 godina zatvora, a utvrđeno je da je njegov dom pun dečjih lutaka, a navodi se i da je bio aktivan član onlajn zajednica posvećenih popularnoj lutki Bratz.

Roditelji su kazali i da još uvek ne znaju punu priču o tome šta se dogodilo, jer Kleo potiskuje većinu nogo što se dešavalo tokom te dve nedelje užasa.

"Ona je blokirala mnogo toga što se desila. U režimu je preživljavanja i sve događanje je potisnula negde daleko. Svaki dan je novi dan. Da, svaki dan i svaka noć su drugačiji. Ali, ona je uglavnom dobro. Ona je srećna, ona je vedra. Naravno, bude i tužna i ljuta", zaključila je Eli.

Kleo je odvedena u ranim časovima 16. oktobra iz porodičnog šatora koji su postavili u popularnom kampu na australijskoj obali. Devojčica se tada probudila tokom noći, ali nakon razgovora sa roditeljima, vratila se u krevet. Narednog jutra, porodica je shvatila da je šator otvoren.

Eli i Džejk su pretražili okolinu, ali su brzo shvatili da njihove ćerke nema na vidiku. Nestanka devojčice privukao je pažnju čitavog sveta, a majka je iz dana u dan gubila nadu da će ikada više videti svoju devojčicu.

Početkom novembra Kleo je pronađena živa, u zaključanoj sobi u kući koja je četiri milja udaljena od mesta otmice.

Eli je preneražena požurila da vidi ćerkicu. "Ona je mirno sedela do krevetu, a ja sam potrčala do nje. Samo mi je rekla: "Ćao, mama", kao da se ništa nije dogodilo. Prvo što sam videla jeste da je ošišana i ofarbana. Bila sam toliko ljuta što je neko pokušao da je promeni da bi bila ono što želi".

Eli se u emisiji osvrnula i na užasne komentare na Internetu i ljude koji su krivili nju i Džejka za Klein nestanak, tvrdeći da su je te reči odvele na "mračno mesto".

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.