ŽENA BORISA DŽONSONA UTIČE NA NJEGOVE ODLUKE? Ministar zdravlja stao u odbranu britanskog premijera!
Boris i Keri Džonson, Foto: EPA/NEIL HALL

NEVEROVATNO

ŽENA BORISA DŽONSONA UTIČE NA NJEGOVE ODLUKE? Ministar zdravlja stao u odbranu britanskog premijera!

Keri (33), bivša šefica odeljenja za komunikacije Konzervativne partije i bivši viši savetnik ministara, uključujući Džavida, treća je supruga Džonsona i par ima dvoje male dece

Objavljeno:

Britanski ministar zdravlja Sajid Džavid izjavio je da su komentari o navodnom mešanju supruge Borisa Džonsona u donošenje odluka seksistički i ponižavajući.

Naime, proteklog vikenda je u jednom britanskom listu objavljena u nastavcima knjiga Majkla Eškrofta, bivšeg zamenika predsednika Džonsonove Konzervativne partije, u kojoj se između ostalog navodi da je Keri negativno uticala na donošenje premijerovih odluka.

"To je seksistički. Napad na Keri Džonson nije dostvojanstven, ponižavajući je i pogrešan", izjavio je Džavid za "Skaj njuz".

Takođe je poručio da su takve optužbe mizogine.

Keri (33), bivša šefica odeljenja za komunikacije Konzervativne partije i bivši viši savetnik ministara, uključujući Džavida, treća je supruga Džonsona i par ima dvoje male dece.

Njen portparol je izjavio da su navodi u Eškroftovoj knjizi "brutalna kampanja napada protiv nje od strane neprijatelja njenog supruga".

1 / 11 Foto: Profimedia

"Ovo je samo najnoviji pokušaj ogorčenih bivših zvaničnika da je diskredituju. Ona je privatna osoba koja nema nikakvu ulogu u vladi", izjavio je njen portparol.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.