IZVUČEN DEČAK KOJI JE UPAO U BUNAR! Ceo svet netremice posmatrao prizor (FOTO) (VIDEO)
ilustracija, Foto: Prinstcreen/Facebook/Vatrogasno Modrica

uznemirujuće

IZVUČEN DEČAK KOJI JE UPAO U BUNAR! Ceo svet netremice posmatrao prizor (FOTO) (VIDEO)

Specijalisti za reanimaciju su ušli u tunel zajedno sa spasilačkim ekipama.

Objavljeno: 22:18h

Spasilački timovi danas poslepodne konačno su prokopali tunel i stigli do petogodišnjeg dečaka iz Maroka koji je četiri dana bio zaglavljen u bunaru. Prema nezvaničnim informacijama Rajan Avram je živ i u stanje mu je iz kritičnog prešlo u stabilno a medicinski tim koji je sa njim u bunaru sada ga priprema za transport u bolnicu.

Na društvenim mrežama pojavio se potresan snimak iz bunara na kome se vidi mališan kako se grčevito bori za vazduh. Sve vreme je okrenut na bok. Dečaku su poslali vodu i kiseonik da bi mogao da preživi.

Specijalisti za reanimaciju su ušli u tunel zajedno sa spasilačkim ekipama.

"Kamera koja je ubačena u bunar prikazala je dečaka s leđa kako leži na boku", izjavio je šef spasilačke operacije Abdelhadi Tamrani. Vidi se kako se grčevito bori i pridiše do cevi za vazduh

Rajanovi roditelji noćima nisu spavali zbog brige za dečakov život. Nesreća se dogodila kada je otac mališana vršio radove na bunaru.

"Molim se i molim Boga da iz tog bunara izađe živ i bezbedan. Molim te, Bože, olakšaj moj i njegov bol, u toj rupi prašine", molila se dečakova majka Vasima Harčič dok su se spasioci grčevito borili za dečakov život.

Lokalni mediji preneli su da su vojska i policija napravili špalir kroz koji su spasioci preneli dečaka do ambulantnih kola koja će ga prebaciti u bolnici.

Zvaničnih informacija o stanju deteta za sada još uvek nema. Nezvanično se pominjalo da ima povrede glave i kičme, ali da je u stabilnom stanju.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.