DEČAK (5) PAO U BUNAR DUBOK 32 METRA! Pokušavaju na sve načine da ga IZVUKU, buši se RUPA do njega (FOTO/VIDEO)
Dečak, Foto: Printscreen/Twitter/@_ElieMerheb

MAROKO

DEČAK (5) PAO U BUNAR DUBOK 32 METRA! Pokušavaju na sve načine da ga IZVUKU, buši se RUPA do njega (FOTO/VIDEO)

Pored bunara konstantno dežura i ekipa Hitne pomoći, koja će obaviti prve preglede i eventualnu reanimaciju nakon što dečak bude izvučen

Objavljeno:

Petogodišnji dečak iz Maroka, Rajan, koji je u utorak pao u bunar dubok 32 metra, i dalje se nalazi u njemu, dok spasioci pokušavaju na sve načine da ga izvuku.

Trenutno je u toku akcija kopanja rupe paralelno s bunarom, a spasioci su supeli da dečaku dostave kiseonik i vodu . Takođe do njega je spuštena i kamera kako bi se u svakom trenutku pratilo njegovo stanje.

Marokanska novinska agencija MAP izvestila je da je bušenje rupe kroz koju planiraju da izvuku dečaka pri samom kraju, s "nadom da će 32 metra dostići u idućih nekoliko sati".

Pored bunara konstantno dežura i ekipa Hitne pomoći, koja će obaviti prve preglede i eventualnu reanimaciju nakon što dečak bude izvučen. Dečaku su sapsioci kiseonik i vodu dostavili putem cevi, a u pripravnosti je i policijski helikopter koji će ga odvesti u obližnju bolnicu.

Portparol vlade Mustafa Baitas obećao je da će dete uskoro biti spaseno. "Naša srca su uz porodicu i molimo se da se on vrati s njima što je pre moguće."

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.