UMETNIČKA POTRAGA I TEHNOLOŠKE INOVACIJE: Održana Gala KMG-a povodom Praznika proleća 2022.
Foto: KMG grupa

PRAZNIK PROLEĆA

UMETNIČKA POTRAGA I TEHNOLOŠKE INOVACIJE: Održana Gala KMG-a povodom Praznika proleća 2022.

Prateći ideju pružanja radosti i posebnosti, ovogodišnja manifestacija naglašava umetničku potragu i tehnološke inovacije

Objavljeno:

Gala prolećnog festivala 2022.“ zvanično je počela večeras u osam sati po pekinškom vremenu (13 časova po srednjeevropskom vremenu).

Prateći ideju pružanja radosti i posebnosti, ovogodišnja manifestacija naglašava umetničku potragu i tehnološke inovacije.

Kina
foto: KMG grupa

Gledanje Gale povodom Prolećnog festivala ili „Čunvana“ na kineskom, neizostavan je deo proslave za kineski narod u lunarnoj Novoj godini.

Mnoge najsavremenije tehnologije su integrisane sa predstavama, kako bi publici donele novo iskustvo audio-vizuelne zabave.

Veliki zakrivljeni LED ekran od 720 stepeni povezuje binu sa gledalištem, praveći tako trodimenzionalni prostor koji se može proširiti. Pored toga, produžena stvarnost (XR), proširena stvarnost (AR), holografsko skeniranje i 8K 3D tehnologija golim okom su primenjeni da bi se stvorilo impresivno iskustvo gledanja.

Kina
foto: KMG grupa

Četvoročasovna emisija se prenosila uživo u 8K tehnologiji, trenutno najvišoj dostupnoj rezoluciji.

Kina
foto: KMG grupa

Istovremeno je nekoliko hiljada 8K ekrana postavljeno u gradovima širom zemlje, koji istovremeno emituje Galu. KMG je takođe, po prvi put, pokrenula „Gledanje Gale povodom Praznika proleća na vertikalnim ekranima“. Gledaoci su mogli da prelaze između horizontalnog i vertikalnog načina gledanja preko višestrukih novih medijskih platformi KMG-a.

(Espreso/KMG/Vang Ping)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.