PADA HAPŠENJE ZVEZDA ZA ODRASLE? U velikom su strahu, EVO I ZAŠTO! (FOTO)
Lusi, Foto: Printscreen/Instagram/lucytodayy

STRAHOVLADA

PADA HAPŠENJE ZVEZDA ZA ODRASLE? U velikom su strahu, EVO I ZAŠTO! (FOTO)

Jedna od njih je LuciTodai koja takođe deli sadržaj na društvenim mrežama, a da nikada nije otkrila svoje lice ili pravi identitet

Objavljeno:

Zvezde Onli Fens-a žive u strahu da će biti osuđene na zatvorsku kaznu.

Od hapšenja Titusa Lou Kejda prošlog oktobra, kreatori sadržaja na platformi za odrasle u Singapuru su bili u strahu da ne budu sledeći koji će imati lisice na rukama.

U konzervativnoj državi je nezakonito prenositi eksplicitne materijale elektronskim putem, ili učestvovati ili primati profit od bilo kog posla gde se takvi materijali prenose.

Svako ko koristi OnliFens za deljenje eksplicitnog sadržaja u zemlji je tehnički na pogrešnoj strani zakona.

Mark Teng, izvršni direktor advokatske firme "That.Legal" kaže da je protivzakonito slati svoju golu fotografiju, čak i ako je to sporazumno.

Titus Lov Kaide Titus Lov Kaide čeka datum suđenja zbog kojeg bi mogao biti zatvoren zbog sadržaja OnliFans . Lou je priveden prošle godine nakon što je policija primila izveštaje da je "preneo slike i video snimke svojih intimnih delova" na internet.

U oktobru je pet policajaca stiglo u njegovu kuću da zaplene telefon, iPad i detalje njegovog naloga na Onli Fensu, rekao je Lou.

Ako bude proglašen krivim, 22-godišnjak bi mogao da se suoči sa dve godine zatvora, kao i značajnom novčanom kaznom.

Lou je rekao da ne zna ko ga je prijavio vlastima, niti zašto su to uradili.

On je priznao da će se držati manje eksplicitnog materijala na dok ne sazna svoju sudbinu.

Njegov pravni slučaj izazvao je buru širom Singapura, gde se procenjuje da oko 100 ljudi prodaje svoje gole fotografije na OnliFens-u.

Jedna od njih je LuciTodai koja takođe deli sadržaj na društvenim mrežama, a da nikada nije otkrila svoje lice ili pravi identitet.

Živi u strahu da će policija doći po nju, govoreći: „Veoma je frustrirajuće misliti da vlada kriminalizuje ono što radimo sa svojom seksualnošću kada niko nije povređen. Čini se kao da smo proganjani zbog „zločina“ bez žrtava. ."

Judžin Tan, vanredni profesor prava na Univerzitetu za menadžment u Singapuru, objasnio je da iako je zakon strog, policija se ne „uključuje u nametljiv nadzor platformi društvenih medija“.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/lucytodayy

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.