BEŽIVOTNO TELO DEVOJČICE (9) PRONAĐENO U BURETU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE!

BEŽIVOTNO TELO DEVOJČICE (9) PRONAĐENO U BURETU!

Narednih pet dana područje su pretraživali policajci, vatrogasci i brojni volonteri

Objavljeno:

Muškarac u Australiji uhapšen je i optužen za ubistvo nakon što je u bačvi u australijskoj divljini pronađeno telo devetogodišnje devojčice, javlja BBC. Veruje se da se radi o telu devojčice čiji je nestanak s imanja nedaleko od Sidnija prijavljen prošle sedmice.

Zbog nestanka devojčice pokrenuta je ogromna potraga koja je završila juče, kad je policija otkrila telo devojčice u biretu pored reke u okolini imanja. Policija je potvrdila da je zbog sumnje na ubistvo uhapšen 31-godišnji muškarac u predgrađu Sidnija.

Danas je izveden pred sud, ali nije se izjasnio o krivnji niti je zatražio puštanje na slobodu uz naknadu. Sledeće ročište zakazano je za mart

Ogromna potraga za devojčicom, ali i za osumnjičenim

Devojčica, čiji identitet nije objavljen iz pravnih razloga, bila je na odmoru s majkom kad je nestala prošlog četvrtka. Nestanak je prijavljen u petak ujutro.

Narednih pet dana područje su pretraživali policajci, vatrogasci i brojni volonteri. U međuvremenu je više od 200 policajaca provelo istragu te su identifikovali osumnjičenog. U njegovom kretanju bilo je "anomalija", objavila je policija.

"Radilo se o velikom poslu. Analizirali smo podatke s GPS-a i snimke s nadzornih kamera. Sve to nas je dovelo do lokacije koju smo pretražili sinoć i našli telo", rekao je danas Dejvid Hadson, zamenik načelnika policije Novog Velsa.

"Stavio je u bačvu, a potom ostavio bačvu u divljini"

"Dok ne završimo obdukciju, nećemo biti sigurni šta se tačno dogodilo devojčici. Ono u što jesmo sigurni je da je muškarac osumnjičen za ubistvo stavio devojčicu u bure, a potom ostavio bure na lokaciji u divljini na kojoj smo ju pronašli", dodao je Hadson.

Na sudskom ročištu održanom danas, advokat osumnjičenog rekao je da njegov klijent ima dugu istoriju psihičkih problema, a tužioci su ustvrdili da su u ovom slučaju "otkrivene mnoge kompleksnosti", ali nisu elaborirali na šta tačno misle.

Bonus video:

07:35

Evo na koliko dana otvarate bolovanje ako ste zaraženi koronom!

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.