ŠOK SNIMAK! MEDICINSKE SESTRE POMAGALE ANTIVAKSERIMA: Prosipale VAKCINE, evo koliko im je PLAĆENO (VIDEO)
Primanje vakcine, Foto: Printscreen/Twitter/ Polizia di Stato

šokantno!

ŠOK SNIMAK! MEDICINSKE SESTRE POMAGALE ANTIVAKSERIMA: Prosipale VAKCINE, evo koliko im je PLAĆENO (VIDEO)

Policijska uprava Palerma objavila je u subotu na "Tviteru" video na kojem se vidi 58-godišnja žena u centru za vakcinaciju koja pokazuje pacijentima da je ispraznila njihovu dozu u pamučnu gazu

Objavljeno:

Video snimak medicinske sestre iz Italije koja sadržaj vakcine ubrizgava u vatu umesto u ruku pacijenta pojavio se na društvenim mrežama.

Policija u Italiji uhapsila je nekoliko medicinskih sestara za koje kažu da su pomogle antivakserima da lažiraju svoj status vakcinacije protiv kovida-19 tako što su prvo ispraznile svoje špriceve ​​pre nego što su ih ubole u ruke, preneo je "Mondo".

Policijska uprava Palerma objavila je u subotu na "Tviteru" video na kojem se vidi 58-godišnja žena u centru za vakcinaciju koja pokazuje pacijentima da je ispraznila njihovu dozu u pamučnu gazu. Žena je potom "vakcinisala" ljude praznim špricem.

Medicinska sestra je takođe lagala da je i sama primila buster dozu vakcine. Policija ju je optužila za falsifikovanje i proneveru.

Još jedna medicinska sestra iz Italije je uhapšena je 12. januara u Ankoni i optužena od strane policije da je lažirala da je davala vakcine oko 45 ljudi. Policija je saopštila da su antivakseri plaćali medicinskoj sestri oko 340 evra po injekciji da prskaju doze vakcine u kantu za otpatke pre nego što ih ubodu.

Italija, koja je u potpunosti vakcinisala oko 75,1 odsto svoje populacije, i dalje pokušava da natera više ljudi da se vakcinišu.

Bonus video:

16:33

GINEKOLOG DR VANJA MILOŠEVIĆ: Kada je pravo vreme da se trudnice vakcinišu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.