PRINC ENDRJU IZGUBIO POČASNE TITULE! Uklonjene od strane KRALJICE (VIDEO)
Princ Endrju, Foto: Profimedia

skandal u kraljevskoj porodici

PRINC ENDRJU IZGUBIO POČASNE TITULE! Uklonjene od strane KRALJICE (VIDEO)

Džiufri je osudila vojvodu Jorka u sudskim dokumentima i intervjuima gde je navela da je seksualno zlostavljao u Londonu, Njujorku i na Epstajnovom privatnom ostrvu na američkim Devičaniskim ostrvima bez obzira što je znao da je žrtva trgovine ljudima

Objavljeno:

Počasne titule vojnog imenovanja i kraljevskog pokroviteljstva Princa Edrjua su bile uklonjena od strane kraljice, izjavila je Bakingemska palata u izveštaju u četvrtak.

Palata je rekla da je Endrju (61) izgubio svoje titule, kao i 66 dobrotvornih svrha čiji je kraljevski pokrovitelj, prema zvaničnom sajtu kraljevske porodice, što je kraljica odobrila i sa čim se složila.

Virdžinija Džiufri (38) tvrdi da je Endrju, dugogodišnji prijatelj i pratilac tokom putovanja osramoćenog financijera i optuženog pedofila Džefrija Epstajna, koji se ubio u federalnom zatvoru dok je čekao suđenje zbog trgovine ljudima seksualno je zlostavljao u tri navrata između 2000-e i 2002-e godine kada je imala manje od 18 godina.

Džiufri je osudila vojvodu Jorka u sudskim dokumentima i intervjuima gde je navela da je seksualno zlostavljao u Londonu, Njujorku i na Epstajnovom privatnom ostrvu na američkim Devičaniskim ostrvima bez obzira što je znao da je žrtva trgovine ljudima.

1 / 5 Foto: Profimedia

Edrju je porekao Džiufrine tvrdnje.

9. avgusta 2021., Džiufri je tužila Endrjua za za telesnu povredu i emotivnu štetu pod njujorškim činom dečijih žrtvi iz 2019., kratkoročni zakon koji je dozvoljavao ljudima preko 55-e godine da podnesu državne tužbe povezane sa zlostavljanjem u toku detinjstva, bez obzira koliko je prošlo od incidenta, ali samo na određen period.

Bonus video:

02:06

Rijaliti učesnica bez gaćica za doček Nove godine!

(Espreso/Buzzfeed News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.