PREMINULA MLADA MANEKENKA, TUGA!
Valentina Boscardin, Foto: Printscreen/Instagram/valenbos

TRAGEDIJA

PREMINULA MLADA MANEKENKA, TUGA!

Valentina je bila zvezda u usponu i radovala se što će započeti međunarodnu karijeru

Objavljeno:

Od komplikacija povezanih s kovidom-19 preminula je brazilska manekenka Valentina Boscardin. Kako pišu strani mediji, njena majka Marcia tvrdi da Valentina nije imala nikakvih komborbiditeta ni zdravstvenih problema te da je primila dve doze vakcine.

Valentina je dobila upalu pluća i trombozu nakon što je primljena u bolnicu u Sao Paolu prošle nedjelje. Marcija, kadašnji model i televizijska voditeljka potvrdila je vest o smrti svoje kćeri na društvenim mrežama.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/valenbos

"S velikom boli opraštam se od ljubavi svog života. Zbogom, Valentina Boscardin Mendes. Neka te Bog primi raširenih ruku", napisala je Valentinina mama uz zajedničku fotografiju. Uz nju je objavila i fotografiju poslednjeg Božića koji su proslavile zajedno te slike s proslave rođendana i mature.

"Kovid-19 je odneo još jednu žrtvu. Kći voljene manekenke i poslovne žene Marcie Boscardin umrla je tokom vikenda od samo 18 godina starosti nakon što je pretrpela trombozu dok se borila s koronavirusom. Valentina je bila zvezda u usponu i radovala se što će započeti međunarodnu karijeru. Kakvu tugu osećam. Kako možete reći mami da se mora nositi s ovim gubitkom! Valentina je vakcinisana s dvie doze Fajzera. Počivaj u miru", kazao Felipe Campos, njihov porodični prijatelj.

Bonus video:

02:20

Kao Kao Bend - Radi Vino

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.